Villa sørget for spenning rett før slutt

Men City vant fortjent.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no:) Manchester City - Aston Villa 2-1. Begge disse lagene ble slått ut av Doncaster i ligacupen denne sesongen. Heldigvis for City er Doncaster allerede ute av FA-cupen.

For etter tirsdagens seier er City fortsatt med på moroa, og i kvartfinalen venter en hjemmekamp mot vinneren av Bolton - West Ham.

Dette er første gang City er blant de åtte siste i FA-cupen på 13 år, en cup de ikke har vunnet siden 1969.

City med kontroll

Spillet bølget litt fram og tilbake i starten, uten at noen av lagene klarte å skape noen klare sjanser - bortsett fra et Milan Baros-skudd fra skrått hold mot nesten åpent mål. Flere City-spillere kom derimot stormende, og skuddet ble blokkert.

Et drøyt kvarter ut i kampen festet derimot de lyseblå det grepet om kampen på City of Manchester Stadium supporterne håpet de skulle gjøre.

Georgios Samaras stakk nedover venstresida, og mottok en flott langpasning fra Albert Riera. Han lurte Olof Mellberg trill rundt og skar inn i feltet. Thomas Sørensen reddet det første forsøket, men Samaras plukket selv opp returen og scoret.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer