Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Villa-talent tilbake i førstelaget etter å ha blitt plassert i U 21-troppen

Satt på U 21 grunnet disiplinære problemer.

TILBAKE I VARMEN: Jack Grealish (20) er tilbake i trening hos førstelaget til Aston Villa etter å ha blitt parkert hos U21-laget grunnet disiplinære problemer.
TILBAKE I VARMEN: Jack Grealish (20) er tilbake i trening hos førstelaget til Aston Villa etter å ha blitt parkert hos U21-laget grunnet disiplinære problemer. Vis mer

Jack Grealish (20) er tilbake i trening hos førstelaget til Aston Villa etter å ha blitt parkert hos U21-laget grunnet disiplinære problemer.

Sist måned ble det tatt bilder av ham på ett nattklubb etter at Aston Villa hadde røket på et 0-4-tap for Everton.

Manager Remi Garde har kalt playmakerens oppførsel som uakseptabel for en profesjonell.

- Jack er tilbake i gruppen igjen. Jeg er glad han er tilbake, for han er en viktig spiller for oss, sa Garde.

Grealish har vært et flittig omskrevet blad i engelske tabloider siden han slo igjennom hos Aston Villa sist sommer. Han er blant annet blitt avbildet liggende på ryggen i gaten, tilsynelatende i søvne etter en tur på byen på den spanske ferieøya Tenerife. Han er også blitt fersket mens han har inhalert lystgass.

Villa står med to tap og to uavgjort siden Garde etterfulgte Tim Sherwood i managerstolen. Med kun seks poeng på 15 kamper er laget plassert suverent sist på tabellen.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media