Villa tilbake på toppen

Aston Villa tok tilbake plassen på tabelltoppen i den engelske eliteserien etter å ha slått Sheffield Wednesday 2-1 i ettermiddag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Da det så som mørkest ut for Aston Villa, med fem minutter igjen av kampen, 1-1 på resultattavla, og bare 10 spillere på banen, dukket Ehiogu opp fra intet og nikket inn det avgjørende 2-1-målet. Chelsea, som møter Manchester United i morgen, er nærmeste utfordrer til tabelltopp.

Den engelske landslagsspilleren Gareth Southgate ga Villa ledelsen etter bare sju minutters spill. Southgate sendte avgårde et hardt skudd, som fant veien forbi hele Sheffield-forsvaret og i mål. Skuddet kom etter at Sheffield Wednesday mislyktes i å klarere et frispark fra Lee Hendrie.

Men bare 70 sekunder senere utliknet gjestene ved italieneren Benito Carbone, som fikk stå alene på seks meter og sette ballen i mål. Før Ugo Ehiogu scoret seiersmålet, slet Villa med å komme inn i kampen. Laget spilte med bare 10 mann fra kampens 19. minutt, etter at forsvarer Dejan Stefanovic ble vist av banen med to gule kort.

Opphenting

Birmingham-klubben har ledet eliteserien siden midten av september, bare avbrutt av Chelsea som tok over tabelltoppen i helgen. Da tapte Villa 2-1 for Blackburn.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer