Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Villa tilbyr Leo ny kontrakt

Øyvind Leonhardsen har slitt benken i Villa. Men klubben vil ha løpsmaskinen enda en sesong - med dårligere lønn.

DUBLIN (Dagbladet.no): Leo gikk gratis fra Tottenham og fikk en ettårskontrakt med Aston Villa i fjor. Siden har han gått mye skadd og fått knapt med tillit av manager Graham Taylor.

Nå er alt endret. 32-åringen er endelig i startelleveren hos Premier League-klubben og har fått beskjed om at han er ønsket videre.

Skal forhandle

Men trolig bare om han går ned i lønn.

- De hadde opsjon på en ettårskontrakt til, men ville ikke bruke den. Nå har jeg fått beskjed om at de tilbyr meg ett år til likevel. Det er positivt, sier Leo til Dagbladet.no.

At klubben ikke benytter en ferdig forhandlet avtale, kan bare bety at de vil reforhandle lønna.

- Det er et nytt tilbud, så jeg får se hva de kommer med. Jeg vil bli hvis alt blir lagt til rette. Vi må bli enige først, sier Leo.

Vil spille mot Danmark

Den tidligere Wimbledon- og Liverpool-spilleren er trolig indreløper mot Irland i morgen. Og om han har overbevist Taylor i Villa, føler han at det gjenstår en del hos Semb. 32-åringen startet mot Østerrike i november, men føler at han må overbevise kraftig i morgen.

- Dette kan bli en mulighet til å vise seg fram. Jeg har lyst til å være med framover mot Danmark. Da er det viktig å gjøre det bra her, sier Leonhardsen.

<B>NED I LØNN </B>Det kan gå mot ny sesong i Villa for Øyvind Leonhardsen, men til lavere lønn. Her i duell med Newcastles Olivier Bernard på Villa Park 7. desember.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media