Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Villa vil ha Bakke

Og Bakke vil bort fra Leeds.

(Dagbladet.no): Eirike Bakke har lenge vært frustrert over behandlingen han har fått i Leeds. Før klubbens avgjørende omspillskamp mot Watford i går, var han klar på hva situasjonen var hvis det ble tap.

- Rykker vi ikke opp, er framtida mi høyst usikker. Jeg har fortsatt kontrakt med Leeds, men for begge parter er nok kampen i dag et være eller ikke være. Jeg er 28 år og har lyst til å spille på høyeste nivå, sa sogndølen til Dagbladet.no. 

Fortsatt førstedivisjon

Leeds rykket ikke opp. Muligheten for tilbakekomst i Premier League forsvant etter 3-0-tap i Cardiff.Likevel kan Bakke fort ende på høyeste nivå - enten i Norge eller i England: 

Fra før har serieleder Brann tatt kontakt, men de er ikke de eneste interessentene. Aston Villa, som lånte sogndølen tidlig i sesongen, savner nemlig nordmannen stort.

Samarbeidet ble avbrutt på grunn av skader og pengeproblemer.

Vilt interessert-

 Om jeg vil gjenopprette låneavtalen hvis jeg får kapital til å gjøre det? Jeg har høye tanker om Eirik, og det kunne definitivt være en mulighet uten tvil, sier Villa-manager David O\'Leary til Sportinglife.

TILBAKE TIL VILLA? Eirik Bakke (t.v.), her i duell med Boltons Kevin Davies, er ønsket i Aston Villa, og han ønsker seg selv til et høyere nivå enn førstedivisjon. Foto: Dave Thompson/AP/PA/Scanpix
TILBAKE TIL VILLA? Eirik Bakke (t.v.), her i duell med Boltons Kevin Davies, er ønsket i Aston Villa, og han ønsker seg selv til et høyere nivå enn førstedivisjon. Foto: Dave Thompson/AP/PA/Scanpix Vis mer

Liten tvil om interessen der i gården, altså.

- Etter at Eirik Bakke gikk til Leeds, hadde vi ingen i bakhånd. Vi mistet en verdifull spiller, som ga oss erfaring og økt konkurranse om plassene på sentral midtbane, skryter manageren.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling