Villa ville bytte Baros mot Wright-Phillips

Før Carew.

(Dagbladet.no): Milan Baros forteller til den tsjekkiske avisa Sport at han var nær ved å havne i Chelsea i stedet for Lyon, skriver nyhetsbyrået PA.

Overgangen gikk imidlertid i vasken fordi Shaun Wright-Phillips, som Aston Villa ønsket i bytte, ikke ville flytte til Villa Park.

- Jeg var enig om en overgang. Det var praktisk talt klart. Alt brøt sammen som et resultat av at Wright-Phillips ikke ville til Aston Villa, sier Baros.

Møtte Mourinho i tunnelen

Baros fikk beskjed av manager Martin O\'Neill at han ikke ville slippe tsjekkeren med mindre han fikk inn en erstatter.

Dermed kom bytteavtalen med Lyon og John Carew i stand i stedet.

Baros forteller at han snakket med Jose Mourinho om en overgang i spillertunnelen etter kampen mellom Aston Villa og Chelsea 2. januar.

- Rett etter kampen fortalte han meg at han ønsket at jeg skulle komme til Chelsea og spurte om jeg var interessert. Det sa jeg at jeg var. Men det ble ikke noe av til slutt.

KUNNE HAVNET I CHELSEA: Milan Baros forteller at han var nær ved å havne i Chelsea - før det i stedet ble Lyon. Foto: AP/Scanpix
KUNNE HAVNET I CHELSEA: Milan Baros forteller at han var nær ved å havne i Chelsea - før det i stedet ble Lyon. Foto: AP/Scanpix Vis mer

- Vanskelig å utmerke seg

Baros beklager ikke at han ikke havnet på Stamford Bridge.

- Jeg ville vært lei meg om jeg havnet i en dårligere klubb, men nå er jeg i Lyon, sier han.

Baros har heller ikke så mye pent å fortelle den tsjekkiske avisa om tida i Aston Villa.

- Jeg var skadd og klubben kjempet mot nedrykk i den første sesongen. De er nær bunnen igjen. Det gjør det ikke enklere for en enkeltspiller, og det var vanskelig å utmerke seg.

Så får vi se om John Carew kan motbevise det.

Villa ville bytte Baros mot Wright-Phillips
KUNNE FÅTT CAREWS PLASS: Men Shaun Wright-Phillips ville ikke gå fra Chelsea til Aston Villa.