Villarreal overrasket igjen

Slo ut Inter av Champions League.

Villarreal - Inter 1-0. Det spanske laget Villarreal tok seg imponerende videre til semifinalen i mesterligaen i fotball etter å ha slått ut Inter på bortemålsregelen.

På Estadio El Madrigal i Spania møttes Villareal og Inter Milan. Etter det første oppgjøret i Italia sto det 2-1 til Inter. Den første omgangen i returoppgjøret endte målløs. Ingen av lagene greide å skape de store sjansene og de ville heller ikke risikere for mye framover.

Hjemmelaget startet den andre omgangen bedre enn den første. Etter at 58 minutter var spilt sendte Rodolfo Arruabarrena hjemmelaget opp i ledelsen 1-0.

Riquelme slo et frispark inn i feltet til Inter. Arruabarrena vant duellen med keeper Fransesco Toldo og fikk stusset ballen i det åpne nettet.

Det ble ikke flere mål, og overraskelsesslaget Villarreal holdt unna for presset fra gjestene utover i den andre omgangen.

Inter måtte ha mål, men fikk det ikke. Dermed endte mesterligaen i kvartfinalen for ett av de to Milano-lagene tirsdag. Riquelme var både viktig og god for hjemmelaget, som møter vinneren av Arsenal og Juventus i semifinalen.

(ANB)

NY VILLARREAL-BOMBE: De helgule jublet villt etter at de hadde slått ut Inter av Champions League. Foto: AP
NY VILLARREAL-BOMBE: De helgule jublet villt etter at de hadde slått ut Inter av Champions League. Foto: AP Vis mer