Villas-Boas bekrefter at Bale er på vei bort

Ønsker samtidig å bøtlegge spilleren for å skulke trening.

OVERGANGSDRAMA: Sommerens store overgangssnakkis ser endelig ut til å bli en realitet for Gareth Bale og Real Madrid. Villas-Boas sitter sansynligvis igjen med en rekordsum. REUTERS/Stefan Wermuth
OVERGANGSDRAMA: Sommerens store overgangssnakkis ser endelig ut til å bli en realitet for Gareth Bale og Real Madrid. Villas-Boas sitter sansynligvis igjen med en rekordsum. REUTERS/Stefan WermuthVis mer

(Dagbladet): Få hadde ventet mye nytt om overgangssagaen omkring Gareth Bale fra Andre Villas-Boas på dagens pressekonferanse etter at Jan Verthongen hadde munnkurv. Det var helt til portugiseren slapp bomba.

- Overgangen kan skje veldig snart.

Villas-Boas sa til et samlet pressekorps at dette var en drømmeovergang for Bale og at Tottenham mest sannsynlig kom til å motta en rekordsum for waliseren.

- Real Madrid er i en posisjon nå der de kan velge om de vil fullføre overgangen og budet de har gitt.

Men portugiseren var langt fra fornøyd med at Bale har vært borte fra trening og vurderer å bøtlegge spilleren.

- Gareth Bale er i samtaler med Real Madrid om en overgang. Men det faktum at han ikke har møtt opp på trening er uakseptabel oppførsel. Det er opp til klubben om de vil bøtlegge Bale eller ikke, sa Villas Boas.
 
Bekreftelsen fra Villas-Boas kommer etter en hektisk overgangsdag der mange brikker har falt på plass. Adem Ljajic ble i dag klar for Roma noe som åpner for Erik Lamelas overgang til Tottenham.

- Informasjon omkring Lamela vil komme i løpet av de neste dagene, sa Villas-Boas uten at han klarte å holde så mye hemmelig.

Den 21 år gamle argentineren er ventet til i London i morgen, antageligvis for å diskutere kontrakten omkring overgangen.

Etter at Chelsea snappet opp Willian foran nesa på Villas-Boas har de hvite fra London lett etter en potensiell erstatter for Gareth Bale. Nå ser det endelig ut som at Lamela har fått grønt lys.

- Informasjon omkring Lamela vil komme i løpet av de neste dagene, sa Villas-Boas uten at han klarte å holde så mye hemmelig.

Hvor mye Real Madrid kommer til å betale for Bale er enda usikkert. Rapportene spriker fra mellom £75m til £90m. Cristiano Ronaldo ble i 2009 hentet av Florentino Perez for £80m noe som gjorde portugiseren som den dyreste spilleren gjennoim historien.

Spekulasjoner i spansk media har foreslått at Real Madrid kan ha intensjoner om å lyve om overgangssummen til Bale for å fortsatt la Cristiano være tidenes dyreste overgang.

DYREST: Cristiano Ronaldos overgang i 2009 på £80m står fremdels som den dyreste i fotballhistorien. Nå kan det se ut som Gareth Bale kan ta den tittelen fra han.  REUTERS/Jon Nazca
DYREST: Cristiano Ronaldos overgang i 2009 på £80m står fremdels som den dyreste i fotballhistorien. Nå kan det se ut som Gareth Bale kan ta den tittelen fra han. REUTERS/Jon Nazca Vis mer