Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Villas-Boas fikk Reidar (29) bortvist fra Alfheim-tribunen

Frisøren sang at Spurs-sjefen er ferdig.

NÆRTAGENDE: Tottenham-manager André Villas-Boas likte dårlig at Reidar Stenersen jr. (innfelt) sang til han under kampen mot Tromsø. Foto: NTB Scanpix / Privat
NÆRTAGENDE: Tottenham-manager André Villas-Boas likte dårlig at Reidar Stenersen jr. (innfelt) sang til han under kampen mot Tromsø. Foto: NTB Scanpix / Privat Vis mer

(Dagbladet): Tottenham vant 2-0 over Tromsø på Alfheim i går. Tottenhams manager André Villas-Boas har vært under press de siste dagene, etter at laget gikk på et kjempetap mot Manchester City forrige søndag.

Det er nok kanskje derfor Villas-Boas reagerte som han gjorde i går, da en tilskuer sang til han fra tribunen.

Tilkalte vaktene Det er avisa Nordlys som i dag skriver om den 29 år gamle frisøren Reidar Stenersen jr., som satt rett bak Villas-Boas under kampen i går.

- Det var god stemning på kampen, så etter fem minutter så synger jeg bare «you'll be sacked in the morning» til han, sier en lattermild Stenersen jr. til Dagbladet.

- Da så han stygt på meg, så jeg bare slo opp hendene for å si «beklager». Men så gjorde jeg det igjen da de gikk til pause, og da pekte han meg ut til vaktene.

Stenersen jr. sier vaktene virket usikre på hvordan de skulle håndtere situasjonen.

- Det tok noen minutter før de kom bort til meg. De samlet seg nedenfor der jeg satt og diskuterte hva de skulle gjøre. De var sikkert redde for at jeg skulle lage noe bråk.

Han ble bedt om å forlate plassen sin, og ble tilbudt en plass på den andre siden av banen. Han valgte isteden å forlate Alfheim

- Jeg spurte bare hva det var de kastet meg ut for. Da svarte de «du vet hvorfor».

- Vaktene gjorde det rette Hans-Thore Hanssen, sikkerhetsansvarlig for kampen, bekrefter til Nordlys at en person ble bedt om å flytte seg under kampen.

- Jeg var ikke der selv, så hva som ble sagt, vet jeg ikke, men jeg vet at Villas-Boas henvendte seg til UEFA-inspektøren, som henvendte seg til vaktene våre, sier Hanssen.

Han mener vaktene gjorde rett i be Stenersen jr. flytte seg.

- Ropes det ukvemsord, skal vedkommende snakkes til og eventuelt bortvises, og det er også ekstra strengt på denne typen kamper.

- Immun mot kritikk Stenersen jr. tar hele situasjonen med et smil.

- Jeg synes det er hysterisk morsomt. At man reagerer såpass sterkt på en sånn filleting, det er bare kjempeartig.

Også den engelske avisa The Guardian omtaler hendelsen i dag. I forkant av kampen sa Villas-Boas at han ikke brydde seg om kritikken han har fått.

- Jeg er immun mot kritikk nå. Jeg pleide å være veldig opptatt av det i slike situasjoner, som da jeg var under press i Chelsea. Men ikke nå lenger, jeg bryr meg ikke, sa Villas-Boas, ifølge BBC.
 
Overreagerte Stenersen jr. mener Villas-Boas' rekasjon på tilropene på tilropene var litt i overkant.

- Hvis han reagerer sånn på at en nordlending fra Tromsø synger til han, hvordan skal han reagere når han får høre det i England? De kommer til å synge nøyaktig det samme der de neste kampene.

29-åringen er selv Manchester United-supporter, og skal på Old Trafford i januar for å se nettopp Tottenham møte sitt elskede United.

- Det blir artig det, så får jeg sett han igjen, ler Stenersen jr.