Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Villas-Boas fortsetter Tottenhams ville sommerhandling

Rumenske Chiriches klar for London-klubben.

KLAR FOR SPURS: Tottenham har vært meget aktive på overgangsmarkedet denne sommeren. Vlad Chiriches er sistemann inn portene på Whitehart Lane. Foreløpig. Foto: AFP PHOTO / ATTILA KISBENEDEK   NTB / Scanpix
KLAR FOR SPURS: Tottenham har vært meget aktive på overgangsmarkedet denne sommeren. Vlad Chiriches er sistemann inn portene på Whitehart Lane. Foreløpig. Foto: AFP PHOTO / ATTILA KISBENEDEK NTB / Scanpix Vis mer

Tottenham kjøper den rumenske midtstopperen Vlad Chiriches (23) fra Steaua Bucuresti.

Den rumenske klubbens trener Laurentiu Reghecampf bekreftet søndag at det er oppnådd enighet om en overgang for landslagsspilleren.

- Jeg er glad på hans vegne, sa Reghecampf.

Tottenham betaler 9,5 millioner euro (77 millioner kroner) for Chiriches, og det er det meste Steaua har fått for noen spiller. Chiriches har 19 landskamper for Romania.

Tottenham-manager André Villas-Boas har brukt over 90 millioner euro (730 millioner kroner) på spillere i overgangsvinduet. Blant annet har han hentet Paulinho fra Corinthians og Roberto Soldado fra Valencia.

Tottenham er i ferd med å selge stjernen Gareth Bale til Real Madrid som det som trolig blir ny verdensrekord i overgangssum.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media