Pekt ut en plan:  André Villas-Boas vil gjerne kopiere Tottenhams tolv kamper uten tap i serieinnspurten. FOTO:GLYN KIRK/AFP
Pekt ut en plan: André Villas-Boas vil gjerne kopiere Tottenhams tolv kamper uten tap i serieinnspurten. FOTO:GLYN KIRK/AFPVis mer

Villas-Boas har pekt ut en plan for serieinnspurten

Tror Tottenham er ferdig med å tape.

(Dagbladet):Tottenham hadde ikke tapt siden FA-cupmøte med Leeds 27.januar før gårsdagens 2-3 tap mot Liverpool.

Nå håper André Villas-Boas at London-laget kan gjenskape seiersrekken i serieinnspurten og sikre tredjeplassen i Premier League.

- Forhåpentligvis kan vi gå nye tolv kamper uten tap. Det hadde vært perfekt, sier Villas-Boas til Goal.com.

Det er kun ni kamper igjen av årets Premier League. Villas-Boas håper derfor at laget kan gå resten av sesongen uten tap.

Tottenham ligger to poeng foran byrival Chelsea på tabellen med én kamp mer spilt. Der har Tottenham tenkt å bli hvis manageren får det som han vil.Selv om Tottenham inviterte Chelsea inn igjen i kampen om tredjeplassen med gårsdagens tap, depper ikke portugiseren.  Han er sikker på at sine spillere greier å gjenskape seiersrekken.

- Gutta har vært briljante i den seiersrekken vi har hatt.  Vi vil gå videre og se framover, forsetter manageren, som ikke tok gårsdagens tap altfor tung på pressekonferansen etter kampslutt.

- Noen ganger kan du ha en dårlig dag, og i dag hadde vi det.  Samlet sett var prestasjonene gode,og vi følte at vi kunne ha vunnet kampen, sier Villas-Boas.

For André Villas-Boas har virkelig stilnet kritikerne etter en trå start på sesongen. Det er lenge siden noen har ropt på hodet til portugiseren. Tottenham hadde ikke tapt en kamp i Premier League siden 9.desember før gårsdagens kamp, og er en het kandidat til å ta seg videre til kvartfinalen i Europa League etter 3-0 seieren hjemme mot Inter forrige uke.