Villas-Boas hardt ut mot streikende Modric

- Dette kommer bare til å slå tilbake på ham selv.

I STREIK: Luka Modric møtte verken på fredagens trening eller på flyplassen da Tottenham reiste på treningssamling til USA. Foto: AP Photo/Tim Hales/NTB scanpix
I STREIK: Luka Modric møtte verken på fredagens trening eller på flyplassen da Tottenham reiste på treningssamling til USA. Foto: AP Photo/Tim Hales/NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Etter å ha kjempet med nebb og klør for å holde storklubbene unna sin kroatiske ballvirtuos de siste tre overgangssommerne, er Tottenham i ferd med å kapitulere i forsøket på å beholde Luka Modric (26) i Nord-London.

Spilleren selv virker nemlig fast bestemt på å tvinge igjennom en overgang til Real Madrid, og ser ikke ut til å sky noen midler for å få viljen sin. Nå har Modric, til Spurs-ledelsens store skuffelse, gått ut i en slags streik, og møtte ikke opp da laget lørdag reiste til USA for å fortsette sesongforberedelsene.

- Jeg mener Modric gjør feil. Dette kommer bare til å slå tilbake på ham selv. Han har forverret situasjonen gjennom det han holder på med, og styreformannen (Daniel Levy) er veldig opprørt, sier manager André Villas-Boas i et intervju med den Madrid-baserte sportsavisa AS, gjengitt av blant annet Sky Sports.

- Stort tap Manager Villas-Boas og styreformann Levy er imidlertid nokså maktesløse når spilleren står steilt på sitt, og har få andre sanksjonsmuligheter enn å bøtelegge ham, noe de allerede har gjort etter at han ikke møtte på fredagens trening, ifølge Telegraph. Da ble han trukket to ukelønner, som tilsvarerer cirka 1,5 millioner kroner. Nå risikerer han ytterligere sanksjoner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer