Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Villas-Boas kalt inn på teppet etter stortapet mot City

- Jeg er immun mot kritikk.

HARDT VÆR: André Villas-Boas har hatt en stri tørn i Tottenham de siste ukene, men insisterer på at han ikke står i fare for å miste jobben. Foto: AP Photo/Jon Super
HARDT VÆR: André Villas-Boas har hatt en stri tørn i Tottenham de siste ukene, men insisterer på at han ikke står i fare for å miste jobben. Foto: AP Photo/Jon Super Vis mer

Tottenham slikker sårene etter en tung periode i Premier League. Manager André Villas-Boas føler han har hele klubben i ryggen.

Forrige helg gikk London-klubben på en kjempesmell og tapte hele 0-6 borte mot Manchester City. Det var Tottenhams annet strake serietap og sendte laget ned til en skuffende niendeplass.

Den tøffe perioden har tatt Villas-Boas opp i favorittsjiktet blant bookmakerne til å bli den neste som står uten managerjobb i Premier League.

Vanlig møte Engelske medier har også spekulert i at det er oppstått en konflikt mellom Villas-Boas, spillerne og klubbstyret. Den tidligere Chelsea-manageren avfeier ryktene.

- Jeg har tillit fra både styret og spillerne. Nå må jeg sørge for at vi kommer oss videre på en profesjonell måte, sier portugiseren til Sky Sports. Han var i møte med styret etter stortapet for City.

- Det var et helt vanlig møte. Vi snakket kort om kampen, og styret var enig med meg om at alt gikk galt. Vi håper å slå tilbake i tiden som kommer.

- Immun Styreleder Daniel Levy har ikke rykket ut og støttet Villas-Boas offentlig etter alle oppslagene den siste uken.

- Det er ikke stilen hans. Jeg ønsker heller ikke å spørre ham om slikt. Jeg er immun (mot kritikk) akkurat nå. Jeg håndterer press annerledes i dag enn da jeg var i Chelsea, sier Villas-Boas.

- Må utnytte sjansene Tottenham har hatt 168 skuddforsøk denne sesongen. Det er mest av alle i Premier League, men klubben er likevel blant de minst målfarlige. Kun ni mål har Spurs scoret etter tolv serierunder.

- Det er riktig at vi ikke scorer nok mål. Vi er bekymret, men samtidig jobber vi med saken. Vi må bli bedre til å utnytte sjansene vi får. Det er ingen tvil om at vi har mange i laget som kan score, slår Villas-Boas fast.

Ingen spissjakt Han har ingen planer om å hente en ny spiss i januar.

- Roberto Soldado, Jermain Defoe og Emmanuel Adebayor har alle vist at de er målscorere, så det er vanskelig å få en trio som er bedre en den vi har.

Tottenham fikk en liten opptur med 2-0-seier over Tromsø på Alfheim i europaligaen torsdag. Søndag tar London-laget imot Manchester United på White Hart Lane.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media