Villas-Boas kan bli presentert som Spurs-trener i dag

Avis hevder Chelsea-floppen signerte kontrakt i går.

TIL SPURS? Det ser ut til at Andre Villas-Boas blir ny Tottenham-trener i løpet av nær fremtid. Engelske medier skriver i dag at portugiseren blir presentert snart. Foto: AFP PHOTO/IAN KINGTON
TIL SPURS? Det ser ut til at Andre Villas-Boas blir ny Tottenham-trener i løpet av nær fremtid. Engelske medier skriver i dag at portugiseren blir presentert snart. Foto: AFP PHOTO/IAN KINGTONVis mer

(Dagbladet): Det virker som om Andre Villas-Boas blir ny Tottenham trener i løpet av de nærmeste dagene.

Flere britiske medier skriver i dag at den tidligere Porto- og Chelsea-manageren blir presentert i løpet av uken. The Telegraph skriver at det vil bli offentliggjort allerede i dag.

Avisen skriver at portugiseren ankom London i går, og skrev da under på en treårskontrakt. Daily Mail skriver at Spurs-spillerne allerede har blitt informert om at Villas-Boas overtar roret på White Hart Lane.

34-åringen har vært arbeidsledig siden han fikk sparken i Chelsea i mars. Assistenten til Villas-Boas, Roberto Di Matteo, tok over ansvaret og ledet Chelsea til FA Cup- og Champions League-triumf.

Harry Redknapp, som ledet Tottenham forrige sesong før han fikk sparken for noen uker siden, tror Villas-Boas vil være et bra valg for Spurs.

- Han har vært i England. Han har vært i Chelsea. Det gikk ikke så bra for ham der, men styrelederen i Tottenham (Daniel Levy) føler at han kan gjøre en jobb for Tottenham. Han får bra nok spillere der, det er sikkert, sier Redknapp ifølge ESPN.