Villas-Boas kan bli presentert som Spurs-trener i dag

Avis hevder Chelsea-floppen signerte kontrakt i går.

TIL SPURS? Det ser ut til at Andre Villas-Boas blir ny Tottenham-trener i løpet av nær fremtid. Engelske medier skriver i dag at portugiseren blir presentert snart. Foto: AFP PHOTO/IAN KINGTON
TIL SPURS? Det ser ut til at Andre Villas-Boas blir ny Tottenham-trener i løpet av nær fremtid. Engelske medier skriver i dag at portugiseren blir presentert snart. Foto: AFP PHOTO/IAN KINGTON Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det virker som om Andre Villas-Boas blir ny Tottenham trener i løpet av de nærmeste dagene.

Flere britiske medier skriver i dag at den tidligere Porto- og Chelsea-manageren blir presentert i løpet av uken. The Telegraph skriver at det vil bli offentliggjort allerede i dag.

Avisen skriver at portugiseren ankom London i går, og skrev da under på en treårskontrakt. Daily Mail skriver at Spurs-spillerne allerede har blitt informert om at Villas-Boas overtar roret på White Hart Lane.

34-åringen har vært arbeidsledig siden han fikk sparken i Chelsea i mars. Assistenten til Villas-Boas, Roberto Di Matteo, tok over ansvaret og ledet Chelsea til FA Cup- og Champions League-triumf.

Harry Redknapp, som ledet Tottenham forrige sesong før han fikk sparken for noen uker siden, tror Villas-Boas vil være et bra valg for Spurs.

- Han har vært i England. Han har vært i Chelsea. Det gikk ikke så bra for ham der, men styrelederen i Tottenham (Daniel Levy) føler at han kan gjøre en jobb for Tottenham. Han får bra nok spillere der, det er sikkert, sier Redknapp ifølge ESPN.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer