AMBISIØS: André Villas-Boas sparer ikke på kruttet når han sier at Chelsea skal vinne Champions League kommende sesong. Her under en pressekonferanse i Malaysia sammen med Branislav Ivanovic og Frank Lampard.Foto: SCANPIX/EPA/AHMAD YUSNI
AMBISIØS: André Villas-Boas sparer ikke på kruttet når han sier at Chelsea skal vinne Champions League kommende sesong. Her under en pressekonferanse i Malaysia sammen med Branislav Ivanovic og Frank Lampard.Foto: SCANPIX/EPA/AHMAD YUSNIVis mer

Villas-Boas lover Champions League-triumf på første forsøk

- Skjønner ikke hvorfor vi ikke skal klare det.

Chelseas nyansatte manager André Villas-Boas lover å hente hjem mesterligatrofeet allerede denne sesongen.

Siden Roman Abramovitsj tok over som eier i Chelsea i 2003, har mange managere prøvd å vinne mesterligaen, men ingen har greid det ennå. Claudio Ranieri, José Mourinho, Avram Grant, Luiz Felipe Scolari, Guus Hiddink og Carlo Ancelotti har i tur og orden hatt ansvaret for klubben, uten å føre den til topps i Europa.

Nå er det 33 år gamle Villas-Boas som skal sørge for at Abramovitsj får oppfylt sin store drøm. Og portugiseren har tro på at han skal greie det allerde kommende sesong.

- Trofeet kommer til å bli hentet hjem av denne klubben denne sesongen. Chelsea har vært i et par semifinaler og én finale, så jeg skjønner ikke hvorfor vi ikke skal klare det, sa manageren da laget landet i Kuala Lumpur mandag.

Chelsea skal ut på en 15-dagers turné i Asia med en tropp Villas-Boas mener er mer enn god nok.

- Det er massevis av talent i troppen. Jeg har tro på at spillerne fortsatt har mer i seg, og jeg ønsker å få ut deres fulle potensial, sier Villas-Boas.

(NTB)