Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Villas-Boas må stå skolerett etter ydmykelsen på White Hart Lane

Krisemøte i dag.

PRESSET: Tottenham-manager Andre Villas-Boas var skuffet etter ydmykelsen mot Liverpool. I dag må han svare for seg. Foto: AFP PHOTO/IAN KINGTON
PRESSET: Tottenham-manager Andre Villas-Boas var skuffet etter ydmykelsen mot Liverpool. I dag må han svare for seg. Foto: AFP PHOTO/IAN KINGTON Vis mer

Tottenham - Liverpool 0-5

(Dagbladet): Tottenham ble rundspilt og ydmyket av Liverpool på White Hart Lane i går og manager André Villas-Boas så laget tape hele 5-0.

Tottenham-sjefen sa følgende om framtida etter det stygge tapet.

- Det er ikke min beslutning å ta. Jeg kan ikke kontrollere det. Jeg må fortsette å stå på. Det er det eneste jeg kan fokusere på. Å ta slike avgjørelser er ikke min oppgave. Jeg vil ikke gi meg eller si opp. Jeg må jobbe hardt med spillerne for å snu resultatene, sa Villas-Boas ifølge The Telegraph.

Krisemøte Samme avis hevder å vite at manageren skal i et krisemøte med styreformann Daniel Levy i dag.

- Vi vil sikkert snakke sammen i morgen (mandag). Det er ikke et planlagt møte, men vi jobber i samme bygning, sier Villas-Boas.

White Hart Lane har ikke vært et fint sted for Liverpool-fansen de siste årene. Sist Liverpool kunne juble over en seier borte mot Tottenham var 11. mai 2008.

Komplett prestasjon Tottenham tapte stygt 6-0 mot Manchester City i slutten av november og med gårsdagens fæle hjemmetap spørs det hvor mange flere sjanser den portugisiske manageren får.

I går var det derimot ingen tvil om hvor poengene skulle havne. Kaptein Luis Suarez scoret to av målene i storseieren.

- Den mest komplette prestasjonen vi har levert mens jeg har vært her, sa manager Brendan Rodgers etter kampen.

JUBEL: Liverpool og Luis Suarez feirer scoring. Foto:  AFP PHOTO/IAN KINGTON
JUBEL: Liverpool og Luis Suarez feirer scoring. Foto: AFP PHOTO/IAN KINGTON Vis mer