IKKE BRY DERE:  Er Tottenham-manager Andre Villas-Boas klare beskjed til kritikerne. Foto: Eddie Keogh / REUTERS / NTB Scanpix
IKKE BRY DERE: Er Tottenham-manager Andre Villas-Boas klare beskjed til kritikerne. Foto: Eddie Keogh / REUTERS / NTB ScanpixVis mer

Villas-Boas til angrep på kritikerne

- De har ikke peiling.

(Dagbladet): Tottenhams sisteskanse Hugo Lloris deiset inn i kneet til Romelu Lukaku under helgens Premier League-runde. Ironisk nok var det Lukaku som måtte gå av banen etter møte med det franske hodet.

For Tottenhams keeper nektet å gå av banen etter smellen. Lenge fryktet flere at han hadde fått en hjernerystelse. Keeperen husket lite av hendelsen i etterkant.

- Hugo husker ikke hendelsen, så han mistet bevisstheten, men han virket bestemt på å fortsette. Han viser en stor karakter og personlighet, så vi lot han fortsette, sa Villas-Boas til BBC.

Det fikk flere til å rase mot manager Villas-Boas, som lot keeperen fortsette kampen.

Feil Nå slår portugiseren tilbake.

- Jeg står ved beslutningen jeg tok sammen med vårt medisinske apperat, sier Villas-Boas til The Guardian.

Han er ikke imponert over leger og andre eksperter som leter etter et minutt i medias rampelys.

- Jeg registrerer at noen personer har brukt hendelsen til å få litt publisitet. Det er personer som ikke har noen erfaring på banen i det hele tatt i slike situasjoner, de har ikke peiling, sier manageren til avisa.

For Villas-Boas var aldri i tvil om at keeperen var i god nok stand til å fortsette kampen.

Tok vurderingen Han har tilitt til sitt medisinske apparat.

- Det er ekstremt skuffende at to personen - en god doktor og en god fysioterapeut - som reddet livet til Fabrice Muamba - måtte svare på kritikk fra inkompetente mennesker, og mennesker som aldri har vært på fotballbanen, sier Villas-Boas.