Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

«Villas-Boas var rask med å finne seg ny jobb»

Svensk meteorolog ble en snakkis i sosiale medier.

SOM TO DRÅPER: Manager Andre Villas-Boas (t.v) og den svenske meteorologen Nitzan Cohen. Foto: Gjengitt med tillatelse fra Svensk TV 4
SOM TO DRÅPER: Manager Andre Villas-Boas (t.v) og den svenske meteorologen Nitzan Cohen. Foto: Gjengitt med tillatelse fra Svensk TV 4 Vis mer

(Dagbladet): André Villas-Boas fikk nylig sparken som manager for Tottenham etter et ydmykende 0-5-nederlag for Liverpool i Premier League. Men i England spøker folk om at 36-åringen allerede har fått seg en ny jobb, som meteorolog på svensk tv.

Det er selvfølgelig helt urealistisk at en merittert manager ville ta på seg en jobb som værmelder, særlig ikke timer etter å ha blitt arbeidsledig, og særlig ikke på svensk tv. Men et bilde av det som likner påfallende mye på Villas-Boas sirkulerte i går på mikrobloggtjenesten Twitter.

Det er meteorologstudenten Nitzan Cohen som likner svært mye på manageren. Og svensken skapte diskusjoner på sosiale medier i går da han ledet værmeldingen på svenske TV 4 i går.

Syns det er morsomt 26-åringen selv forstår sammenlikningen.

- Jeg syns bare det er morsomt! Jeg har en del bekjente i England, og det hadde vært enda gøyere om noen av de oppdaget dette, sier Cohen til svenske Nyheter24.

Det er ikke første gang han blir sammenliknet med den portugisiske manageren.

- Jeg har faktisk hørt det tidligere. Sportsjournalisten Patrick Ekwall hadde tydeligvis tvitret noe om likheten tidligere, sier Cohen.

Svensken kjente ikke til Andre Villas-Boas tidligere, og ble først gjort oppmerksom på ham etter innlegget til den svenske sportsjournalisten på Twitter.

På spørsmål om Cohen er redd for å få sparken han også, svarer han:

- Haha, forhåpentligvis ikke!


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media