Villas styreformann raser mot Gregory

Aston Villa-manager John Gregory går en uviss tid i møte etter at han skjelte ut klubbens styreformann Doug Ellis. Les siste nytt fra engelsk fotbal.

Villa-manager John Gregory er irritert over klubbens innkjøpspolitikk og anklaget Ellis i et intervju for «å snakke stort og handle lite» når det dreier seg om kjøp av nye spillere. Styreformann Ellis har innkalt Gregory til oppvaskmøte i dag, og venter en forklaring på Gregorys utbrudd.

- Jeg er rasende på grunn av det John sa i intervjuet, men det er en intern sak som jeg skal behandle privat, sa Ellis til The Sun.

Stemningen mellom Gregory og Ellis har vært spent den siste tida. Gregory føler han ikke har den nødvendige økonomiske friheten for å få klubben videre.

- Problemet er at styreformannen tror vi er Manchester United, men handler lite, sa Gregory.

Bergkamp og Parlour blir i Arsenal

Ray Parlour har skrevet under ny kontrakt for Arsenal. I løpet av ti dager er det ventet at Dennis Bergkamp også setter signaturen sin under ny kontrakt med London-klubben. - Ting seg bra ut og jeg er så sikker som jeg kan bli på at Dennis signerer ny kontrakt i løpet av en ukes tid. Dennis har hele tiden hatt lyst til å bli i Arsenal, sier Bergkamps agent Rob Jansen.

Grønkjær endelig klar for Chelsea

Ajax-vingen Jesper Grønkjær skrev under for Chelsea i oktober, men dansken fryktet lenge at avtalen ville gå i vasken på grunn av skadeproblemer.

- Jeg kan si til alle Chelsea-fans at jeg har kommet til London for å bli - og jeg er lettet over at jeg nå er Chelsea-spiller, sa Grønkjær. Dansken har ikke spilt en hel fotballkamp siden september, men trente med Chelsea for første gang i går.

Newcastle vil låne de Bilde

Newcastle-manager Bobby Robson ønsker å låne Gilles de Bilde ut sesongen. De Bilde er for tida utlånt fra Sheffield Wednesday til Aston Villa, men leieperioden er i ferd med å løpe ut. Robson kjenner De Bilde godt fra tida i PSV Eindhoven. Bobby Robson skal også være interessert i å gjøre et nytt forsøk på leie inn Wimbledon-spiss John Hartson som Alan Shearers erstatter. Shearer blir borte i tre måneder på grunn av en kneoperasjon.

  • Kilder: The Mirror, Sky Sports, TeamTalk.
NY KONTRAKT: Ray Parlour blir i Arsenal.