Villdyret har våknet

LONDON (Dagbladet): - Hey, få vekk denne haugen med søppel så min mann kommer fram. Wayne (i XXXXX-Large) snakker til oss. Vi står feil. Foran døra til Tysons treningssuite. Ingen knytter neven til Wayne. Han er laget av mye kjøtt. Ungt blod også. Fra Amerika.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Wayne er en slags vaktmester for Tyson. Ikke en gorilla, det er for enkelt. Da fornærmer du begge artene. Men han er liksom en fyr du ikke byr på juling, med mindre du tror du er det store hvite håp. I 1986 var Steffen Tangstad det, men fikk bank. Av Spinks i Las Vegas.

I går skulle Steffen vært sammen med oss. På åpen lekestue med Tyson og hans hoff, i en av Londons mange snobbegater, Park Lane. Men flyet fra Norge var forsinket. Faen også. Steffen hadde nok... ja, du veit.

Og uten Tangstad trakk vi oss raskt unna på Waynes ordre. Først til høyre, så til venstre. Så rett inn i skyggen av mannen. Her var det god plass i herberget Adidas.

«Jeg trives i London, nå er jeg i balanse,» hørte vi Tyson si til kona Monica da han kom ut av heisen.

9000 per natt

Tyson kom ned fra sjuende etasje på luksushotellet Grosvenor House. Der har han bodd i ei drøy uke. Leid hele etasjen. Rompris rundt 9000 kroner. Per natt.

Småpenger innenfor denne gangsterbransjen.

Vel, Tyson har ikke vært en strevsom arbeidsmaur i ringen de siste åra. Han har bokset seks kamper siden juni 1997 grunnet voldtektsdom, fengsel, bråk og ørebiting av Holyfield. Nå vil han ved hjelp av Allah tilbake. Hente beltene. Organisasjonen Rettferdighet for kvinner i Storbritannia ville stoppe Tyson fra å komme inn i England. Det klarte de ikke.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer