LECCE-SPILLER I TRØBBEL: Via del Mare stadium i Lecce er hjemmebanen til Ousmane Dramé. Det spørs hvor lenge det varer. Foto: REUTERS/Ciro De Luca/NTB scanpix
LECCE-SPILLER I TRØBBEL: Via del Mare stadium i Lecce er hjemmebanen til Ousmane Dramé. Det spørs hvor lenge det varer. Foto: REUTERS/Ciro De Luca/NTB scanpixVis mer

- Ville betale prostituert med Iphone - stjal vesken hennes og flyktet fra transseksuell på sykkel

Nå risikerer Lecce-spilleren søksmål.

(Dagbladet): Den mildt sagt spesielle episoden skal ha skjedd mandag, og det dreier seg om Lecce-spiller Ousmane Dramé. Han skal ha forsøkt å betale for sex med en prostituert med en Iphone, før han stjal veska hennes.

Det er mye som tyder på at den prostituerte kvinnen ikke ville ta imot telefonen som betaling, og Dramé flyktet fra stedet på sykkel. Det førte til at han på toppen av det hele ble jaget av en transseksuell venn av den fornærmede.

Politiet skal også ha anmeldt Dramé for å ha skadet den transseksuelle, som forsøkte å stoppe Lecce-spilleren for å ta vesken tilbake. Det skriver italienske Ansa.

Lecce, som for øyeblikket spiller i italiensk tredjedivisjon, har kommet med en offisiell uttalelse etter episoden.

«Hvis nyheten som er blitt rapportert i diverse aviser er riktig, og det viser seg at Ousmane Dramé er skyldig, vil vi uttrykke vår avsky mot det som har skjedd. Vi vil utestenge spilleren fra alle fremtidige aktiviteter og si opp kontrakten hans. Lecce vil også vurdere muligheten for et erstatningssøksmål for å beskytte sitt gode navn og rykte», skriver klubben på sin offisielle hjemmeside.

Den 20 år gamle franskmannen er utlånt fra Padova, og har tidligere vært linket til klubber som Fiorentina og Arsenal.