Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Ville blitt knust om han mistet EM

Tettey krysser fingrene for sin franske lagkamerat.

HÅPER PÅ DET BESTE: Yann M'Vila var oppløst i tårer på vei av banen i går kveld, men nå tror han på EM-spill. Åpningskampen mot England er legene mer skeptiske til. Foto: SCANPIX/AFP/FRANCOIS NASCIMBENI
HÅPER PÅ DET BESTE: Yann M'Vila var oppløst i tårer på vei av banen i går kveld, men nå tror han på EM-spill. Åpningskampen mot England er legene mer skeptiske til. Foto: SCANPIX/AFP/FRANCOIS NASCIMBENI Vis mer

ULLEVAAL STADION (Dagbladet): Frankrikes Yann M'Vila gikk gråtende i garderoben i går kveld, etter å blitt skadet bare minutter ut i kampen mot Serbia i Reims.

En smell i ankelen skremte både M'Vila og franskmennene grundig, og landslagssjef Laurent Blanc venter nå i spenning på om midtbanemannen blir klar til EM-start.

Alexander Tettey krysser fingrene for lagkameraten i Rennes.

- Han har fått to dager til å hvile nå før han sjekkes igjen, men han sa selv i går at han tror han blir klar, sier nordmannen til Dagbladet.

- Hele Frankrike har holdt pusten. Han har jobbet hardt for dette, så skulle han gå glipp av det, ville han blitt knust, sier Tettey.

Trenger 48 timer
Laurent Blanc mente i går at det var helt klart at Yann M'Vila kan spille i mesterskapet, men legene er ikke sikre på om han rekker åpningskampen mot England.

- Ankelen er ikke brukket, og det er betryggende. Men vi trenger 48 timer til for å se om han blir klar til mesterskapet, sier landslagslege Fabrice Bryand, ifølge ESPN.

Derfor gråt han
Selv sier M'Vila at han trodde EM gikk fløyten i går kveld.

LAGKAMERATER: Alexander Tettey og Yann M'Vila i Rennes. Her med tyrkiske Mevlut Erding. Foto: SCANPIX/AFP/DAMIEN MEYER
LAGKAMERATER: Alexander Tettey og Yann M'Vila i Rennes. Her med tyrkiske Mevlut Erding. Foto: SCANPIX/AFP/DAMIEN MEYER Vis mer

- Jeg er mindre bekymret nå enn da jeg gikk av banen. Men det samme skjedde meg da jeg var 13 år, og da hadde jeg gips i to måneder. Tankene gikk til den gangen, familien min, alt kom tilbake. Det var derfor jeg gråt, sier franskmannen.

- Der og da gjorde det veldig vondt. Men røntgenbildene viser at det ikke er brudd, så jeg er ikke så bekymret. Det gjenstår å se om jeg rekker England-kampen, bare gud vet, sier M'Vila.

Frankrike skal møte Estland til generalprøve 5. juni, før deres første EM-kamp 11. juni.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling