Ville brenne ned lensmannskontoret

- Kan forstå skuffelsen, sier lensmannen i Froland.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Start-FFK 1-3. Middlesbrough-Manchester United 4-1.

En 20-åring var fra seg av fortvilelse over tapene til sine to favorittlag, Start og Manchester United på lørdag. Han har innrømmet at han natt til søndag forsøkte å sette fyr på lensmannskontoret i Froland i rein frustrasjon.

- Jeg har aldri hørt om lignende forunderlige forklaring. Tapene ble for mye for ham, sier lensmann Øystein Krogstad til Agderposten.

Politiet sjekket en mistenkt i saken i går, og fikk full klaff umiddelbart. Lensmannen er selv glad i fotball, og uttrykker en viss forståelse for den unge mannens skuffelse, selv om han naturligvis tar avstand fra reaksjonen:

- Start og United er også mine to favorittlag, og jeg kan sånn sett forstå skuffelsen. Men at fotballen blir så viktig at noen går til så drastiske skritt i ren frustrasjon over tap, har jeg overhodet ingen forståelse for, sier lensmann Krogstad.

Gjerningsmannen hadde trolig flyttet en papirdunk 40-50 meter, til et utvendig hjørne på lensmannskontoret med trevegger på begge sider.

Kjell Ivar Aarli (28) reddet imidlertid kontorbygningen fra å ta fyr. Han var på vei hjem fra fotballfest omkring klokka fire natt til søndag, og kjente røyklukt og undersøket saken nærmere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer