Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ville bruke Hangeland mot Arsenal i morgen

Hodgson jobbet desperat.

LONDON (Dagbladet.no): Fulham jobbet desperat for å få Brede Hangeland spilleklar til kampen mot Arsenal i morgen.

Til sist var det tidsforskjellen mellom Storbritannia og Danmark som ble avgjørende.

- Vi prøve å få Brede spilleklar. Han gjennomgikk den medisinske testen i går kveld. Og i formiddag prøvde vi å gjøre ferdig papirarbeidet. Til slutt var det tidsforskjellen som ble avgjørende, sier Fulham-manager Roy Hodgson.

Dagbladet var til stede på pressekonferansen foran kampen på Fulham sitt treningsfelt. De engelske journalistene var svært interessert i å få vite mer om Brede Hangeland.

- Han er sterk. Han er en flott type. Han har alle de kvalitetene som en midstopper trenger, sier Hodgson som kjenner Hangeland godt fra tida som Viking-trener.

Det er imidertid usikkert om nordmannen ville startet kampen mot Arsenal selv om han var spilleklar.

- Brede har hatt vinterferie, og han har trent for seg selv den siste tida. Men dersom han hadde vært klar ville han i hvert fall kjempet om en plass på benken, sier Hodgson.

Fulham ligger nest sist i Premier League, og det er fem poeng opp til sikker plass. Manager Hodgson har brukt sine første uker i sjefsstolen til å analysere suituasjonen. Nå vil han bruke overgangsvinduet til å hente inn forsterkninger. I ettermiddag jobber London-klubben med å få på plass en overgang for Watfords Marlon King.

GOD ERFARING MOT PREMIER LEAGUE-MOTSTAND: Brede Hangeland var med da FC København sensasjonelt slo Manchester United i fjorårets Champions League. Nå blir det engelsk motstand hver uke fremover for landslagsstopperen. Foto: Cornelius Poppe/Scanpix
GOD ERFARING MOT PREMIER LEAGUE-MOTSTAND: Brede Hangeland var med da FC København sensasjonelt slo Manchester United i fjorårets Champions League. Nå blir det engelsk motstand hver uke fremover for landslagsstopperen. Foto: Cornelius Poppe/Scanpix Vis mer

- Vi håper også på å få inn noen flere nye navn, sier Hodgson.

image: Ville bruke Hangeland mot Arsenal i morgen
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media