Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Ville gitt Hoddle sparken

LONDON(Dagbladet): Landslagssjef Glenn Hoddle opplever press fra alle kanter etter at han for to dager siden gikk ut i engelsk presse med uttalelser om at handikappede betaler for synder de har gjort i tidligere liv.

- Han må ha glemt at Storbritannia kan vise fram noen av de mest talentfulle handikappede sportsatletene i verden, sier kulturminister Chris Smith.

Tidligere kulturminister David Mellor er enda hardere.

- Fortsetter Hoddle på denne måten, så vil han være uten jobb. Jeg ville for øvrig gitt ham sparken for lenge siden dersom jeg hadde vært leder for det engelske fotballforbundet (FA), sier Mellor.

Healer

Glenn Hoddle har fått mye kritikk etter at han engasjerte den omstridte healeren Eileen Drewery som hjelper for det engelske landslaget.

Sjefshealer Drewery er for øvrig den eneste som har støttet Glenn Hoddle etter at han ble intervjuet om reinkarnasjon, handikappede og synder i avisa The Times.

Nå har Glenn Hoddle fått bondeanger og forsøker å gå tilbake på det han har sagt. Det er journalisten i The Times som har forvrengt uttalelsene hans, hevder Hoddle.

- Jeg er virkelig lei meg. Jeg gjort har mye for handikappede, og mener slett ikke det som er skrevet, sier Hoddle.
Men Hoddles troverdighet er synkende etter at det i går ble kjent at han tidligere har hevdet akkurat det samme - og da i et TV-intervju.

Raser

Ropet fra massene om at Hoddle har såret de svakeste kan nå høres overalt. Bobby Charlton har rykket ut, flere politiske parlamentsmedlemmer har gitt klar beskjed og talsmenn for handikapporganisasjoner fordømmer Hoddles utspill.

Nå planlegges det også en demonstrasjon utenfor Wembley når England spiller mot Frankrike om ni dager. Men det spørs nok om Hoddles liv som landslagssjef varer så lenge?

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media