- Ville ha forsikring om at nøkkelspillerne ble

Terry forklarer tausheten rundt City.

ALDRI I TVIL: I et intervju med Sky Sports forklarer Chelsea-kaptein at han aldri vurderte å skifte klubb. Her med svoren Chelsea-fan og skuespiller Will Ferrel. Foto: Stephen Dunn / AFP
ALDRI I TVIL: I et intervju med Sky Sports forklarer Chelsea-kaptein at han aldri vurderte å skifte klubb. Her med svoren Chelsea-fan og skuespiller Will Ferrel. Foto: Stephen Dunn / AFPVis mer

(Dagbladet.no): Tidlig i juli avslo Chelsea et bud fra Manchester City på kaptein John Terry.

I ukene som fulgte ble det spekulert heftig rundt Chelsea-kapteinens fremtid i London, mye takket være 29-åringens taushet rundt temaet.

Nå avviser Terry at han på noe tidspunkt vurderte å forlate Stamford Bridge.

Han ville kun ha forsikringer om at klubben delte samme ambisjoner som ham selv.

- Jeg ville bare ha forsikringer om at nøkkelspillerne rundt meg, som Ashley (Cole) og Didier (Drogba), som er i kontraktforhandlinger for øyeblikket, ville være her.

- Det var en nøkkelfaktor for meg, sier han i intervjuet med Sky Sports.

Terry, med 54 landskamper for England, avviser samtidig at han brukte City-interessen til å presse frem en forbedret kontrakt.

Ifølge kapteinen har det aldri vært snakk om nye lønnsbetingelser.

- Jeg lar fotballen ta seg av pratingen. Akkurat nå har jeg tre år igjen av min nåværende avtale, og har fortsatt ikke snakket med Chelsea om en ny, sier han.

Chelsea har hittil hatt en anstendig sesongoppkjøring resultatmessig.

Carlo Ancelottis kun sluppet inn ett mål på kampene mot Seattle, AC Milan, Inter Milan og Club America.

Mot gamlesjef José Mourinho og Inter senket Didier Drogba og Frank Lampard gamlesjefen.

FRYKTET EXIT: Fansen fryktet lenge at Terry skulle forsvinne til Manchester. Her fra treningskampen mot Milan. Foto: Ned Dishman / AFP.
FRYKTET EXIT: Fansen fryktet lenge at Terry skulle forsvinne til Manchester. Her fra treningskampen mot Milan. Foto: Ned Dishman / AFP. Vis mer