Ville handle - fikk husarrest

LEEDS (Dagbladet): De deler rom på landslaget, de er kompiser. I kveld står de på hver sin side av Elland Road. I går traff Eirik Bakke señor John Carew igjen. Spanjolen fra Lørenskog ville shoppe, men fikk ikke lov av Héctor Cúper.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Vi blir her, Valencia får ikke lov til å forlate hotellet, sånn er reglene, sier Bakke og setter seg ned på steingjerdet sammen med John. Ingen deppet av den grunn. De to er tross alt på jobb, og på rom 272 ventet det kanskje en semifinale. Per Playstation.

- Sånn er det i Leeds også når vi spiller borte og bor på hotell, men på hjemmekamper er det andre regler. Da bestemmer vi det meste sjøl, men vi får ikke lov til å spille golf åtte timer før en match, sier Bakke.

Eirik fra Sogndal hadde tilbudt bestevennen en guidet tur inn til den fotballgale byen. Som drømmer, ønsker, ber og håper at David O'Learys menn skal ta nok en spansk skalp.

- Vi hadde lett trening og resten av dagen fri i går. Kampdagen tar vi inn på hotell for å forberede oss, sier Bakke til Dagbladet i salongen på det fasjonable slottshotellet Oulton Hall, tjue minutter unna Elland Road.

Gull og golf

På parkeringsplassen står Bakkes mørkeblå BMW kabriolet. Det er sol over Leeds. Vi sitter sammen rundt en cola, noen reker, litt brød og ei kanne kaffe. Høye vinduer. Utsikten er perfekt. Ser rett ned på 18 hull for dem med golfsko. Venter på den storvokste fra rom 272.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer