- Ville helst fått prisen som 37-åring

Solskjær fikk Kniksens hederspris.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Stivpyntede fotballstjerner, Westlife og Venke Knutson var bare noen av de som hadde tatt turen til Lillestrøm for å overvære prisutdelingene under Fotballgallaen 2007. Fest ble det og, selv om ikke alle prisene kom like overraskende.

Hyllet Kniksen

Kniksens hederspris er en pris som ikke blir gitt gitt ut hvert år, og det er tre år siden sist noen kunne stikke av med den prestisjetunge utmerkelsen. Men i år var det liten tvil, Ole Gunnar Solskjær fikk prisen etter slutten på en fantastisk fotballkarriere.

- Det er en stor ære selvfølgelig, sa Solskjær,

– Jeg skulle gjerne ha fått denne prisen som 37-åring. Jeg vil oppfordre unge spillere til å ta den sjansen de får, fordi man vet aldri når det tar slutt. For meg tok det slutt litt for tidlig.

Resten av tiden på scenen brukte han til å hylle Kniksen selv.

- Da jeg fikk vite for en liten tid tilbake sjekket jeg litt rundt, og fant ut at både Alex Ferguson og Åge Hareide hadde spilt mot Kniksen. De fortalte at han trengte frimerke i hver kamp, så det er et bevis på at han var en stor spiller.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer