Vålerenga - Strømsgodset 1-4.

- Ville ikke byttet han mot Bendtner

Marcus Pedersen og Herman Stengel ble utsatt for grov hets fra tribunen, men begge svarte med beina.

TOPPSCORER: Marcus Pedersen er toppscorer i Eliteserien med fire scoringer på tre kamper. I kveld scoret han to da Strømsgodset slo Vålerenga 4-1. Foto: Berit Roald / NTB Scanpix
TOPPSCORER: Marcus Pedersen er toppscorer i Eliteserien med fire scoringer på tre kamper. I kveld scoret han to da Strømsgodset slo Vålerenga 4-1. Foto: Berit Roald / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

VALLE (Dagbladet): Fotball handler om følelser og lidenskap – men hetsen som tomålsscorer Marcus Pedersen og Herman Stengel ble utsatt for i 4-1-seieren mot Vålerenga lørdag kveld var av det ufine slaget.

Begge fikk blant annet slengt nedsettende bemerkninger om sine mødre mot seg.

- Det er mye adrenalin både blant oss spillere og hos fansen, men det der var lavmål. De har vel ikke mer å komme med, men ingen av oss tar oss nær av det, sier Marcus Pedersen til Dagbladet.

Han leverte to flotte scoringer, mens fjorårets Vålerenga-spiller Herman Stengel avsluttet ydmykelsen på Intility Arena med 4-1-scoringen fra nesten 30 meter på overtid av overtiden.

Et perfekt svar på hetsen fra «Klanen», som så seint som i fjor høst elsket Stengel og sang sin støtte til ham før midtbanespilleren valgte å gå til Strømsgodset.

Frustrerende serieåpning

Strømsgodset var frustrerte og revansjelystne etter uavgjort i de to første seriekampene i år – men i kveld kom potensialet ut i all sin kraft. Gjestene leverte en gjennomført god fotballkamp, og Marcus Pedersen har med sine fire scoringer på tre kamper allerede fått ei lita luke på toppscorerlista.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer