Ville ikke forlate «marerittet» i Lillestrøm

Essediri takket nei til Tromsø i sommer.

(Dagbladet.no) Karim Essediri legger ikke skjul på at oppholdet i Lillestrøm ikke har vært slik han håpet det skulle være.

Så langt denne sesongen har han bare spilt 25 minutter i Tippeligaen, fordelt på fire små innhopp.

- Det har vært tungt, og jeg har vært langt nede. Jeg trodde overgangen til LSK skulle bli en opptur, men du kan godt kalle det et fotballmareritt, sier Essediri til Nordlys.

- Er god nok

Han forteller at han fort kunne forsvunnet fra Lillestrøm i sommer, og helt til bare noen timer før overgangsvinduet stengte var Tromsø interessert i å kjøpe ham.

Ifølge Nordlys var også Malmö FF interessert.

- Jeg hadde muligheter til å gå fra Lillestrøm, men jeg ville ikke velge den enkleste utveien. Jeg vet jeg er god nok til å få spille her, og vil spille meg inn på laget, sier Essediri.

Kantspilleren som i fjor sommer spilte VM-fotball for Tunisia, ble solgt fra Tromsø til Rosenborg før 2006-sesongen.

VILLE IKKE TILBAKE TIL TROMSØ: Karim Essediri var ønsket i ishavsbyen, men vil heller kjempe for en plass på laget i Lillestrøm. Foto: ARNT E. FOLVIK
VILLE IKKE TILBAKE TIL TROMSØ: Karim Essediri var ønsket i ishavsbyen, men vil heller kjempe for en plass på laget i Lillestrøm. Foto: ARNT E. FOLVIK Vis mer

Der ble han ingen stor hit og han fikk videre til Lillestrøm før denne sesongen. Men heller ikke på Åråsen har han klart å spille seg til en fast plass på laget.

Ville ikke forlate «marerittet» i Lillestrøm
VM-SPILLER: Karim Essediri spilte VM-fotball for Tunisia i fjor, men har slitt med å få spilletid i Tippeligaen.