Ville ikke hjem

Raymond Kvisvik ble ropt hjem i forsvar da Brann utliknet rett før slutt i Molde. Men Branns matchvinner ville ikke hjem før han hadde scoret seiersmålet.

MOLDE (Dagbladet): Matchvinneren fikk teften av seier etter Robbie Winters overraskende utlikning i en kamp som nesten var livløs etter den friske første omgangen. Tre minutter på overtid fikk Kvisvik sjansen fra 11-meteren etter at Tommy Knarvik ble felt.

-  Keeperen ble fintet i det ene hjørnet før jeg sendte ballen i det andre. Dette er en god gammel oppskrift som fungerer hver gang, gliser Kvisvik etter kampen.

-  Det var bare en fordel for oss at Molde tok Hoseth av banen på slutten, sa Kvisvik.

Fikk det gule

I jubelen etter scoringen pådro Kvisvik seg gult kort for å rive av seg trøya foran noen hundre tilreisende Brannsupportere. Det er neppe noen som bryr seg om dommerens avgjørelse i dag. Det er neppe siste gang Kvisvik viser sin tatoverte kropp.

Kvisvik er blitt matchvinner flere ganger før i Molde, men så aldri ut som en matchvinner før han avgjorde en kamp Molde så ut til å ha i sin hule hånd.

-  Dette var ikke et ran, selv om seieren satt langt inne. Nøytrale tilskuere så at vi hadde flest sjanser selv om det må oppleves bittert for Molde å tape en kamp de ledet så lenge, sier Kvisvik.

Østfoldingen så ikke ut til å ha fått fotballferien ut av beina. Viljen var sterkere enn evnen helt til han fikk teften av seier. Trener Mons Ivar Mjelde hadde neppe tenkt seg at det ble Kvisvik som ble matchvinner.

-  Til og med Raymond Kvisvik våknet på slutten, sa han til pressen om matchvinneren etter kampen.

Det lå mye understatement i den uttalelsen om en spiller som knapt var synlig inntil avgjørelsen falt.

Brannhøst

Brann har vært ute og handlet i sommer, men skotten Charlie Miller var knapt synlig da kreftene gikk tom etter et kvarters spill. Landsmannen Robbie Winters var langt bedre, og framstår mer og mer som en måltyv.

-  Dette kan bli en fin Brannhøst, sier Winters, som to ganger dukket opp på rett plass.

-  Det er laget som vinner. Jeg føler at jeg bare gjør jobben som spiss.

Det skriver trener Mons Ivar Mjelde under på.

-  Winters er en smart spiss som ethvert forsvar får trøbbel med på grunn av sine gode rykk, vendinger og avslutninger. Han leverer hver gang og har en egen evne til å gjøre medspillerne gode også, sier Mjelde.

BAR FEIRING: Raymond Kvisvik pådro seg gult kort for å dra av seg trøya i seiersrusen. Uten at Kvisvik brydde seg med det. Han var mest opptatt av poengene i går.