WWE

- Ville ikke leve lenger

I 2017 ble en sextape av wrestling-stjernen Saraya «Paige» Bevis (29) lekket på nettet. Nå åpner hun opp om de mørke tankene som preget dagene i etterkant.

POPULÆR: WWE-stjernen Paige er en av de største stjernene i wrestling-verdenen. Foto: Chris Chew/UPI/Shutterstock
POPULÆR: WWE-stjernen Paige er en av de største stjernene i wrestling-verdenen. Foto: Chris Chew/UPI/Shutterstock Vis mer
Publisert

I 2017 var Bevis anerkjent som en av wrestling-verdenens aller største stjerner. Hun hadde blant annet vært WWE (World Wrestling Entertainment) sin mester, og var en av hovedattraksjonene i selskapet.

Det skapte derfor stor oppstandelse da flere videoer og bilder av Bevis, som går under artistnavnet Paige, ble lekket på Internett.

I tiden etterpå forsvant Paige fra skjermen, og i et lengre intervju i podkasten «The Sessions» forteller hun tidligere kollega i WWE, Renee Paquette, om hvordan hun opplevde det.

- Er det ekte?

I intervjuet, som er gjengitt av New York Post, er Paige tydelig på at saken fort kunne fått fatale konsekvenser.

- Jeg var i San Antonio, og det var det verste øyeblikket i mitt liv. Personen jeg var sammen med på det tidspunktet viste meg et bilde fra Twitter, forteller Paige.

- Jeg bare «Å herregud, er det der ekte?» Jeg kunne ikke tro det var ekte i starten. Jeg var 19 år, og jeg var full av skam. Jeg løp ut av huset, og jeg bare fortsatte å løpe.

Etter dette skal Paige ha gjemt seg i en busk, fordi hun var redd for at folk skulle kjenne henne igjen på gata.

Allerede på dette tidspunktet forteller hun at hun hadde utviklet et rus- og alkoholproblem.

- Jeg følte meg så jævlig dum. Jeg var ydmyket. På dette tidspunktet var jeg kokainavhengig, og elsket å drikke. Dette var som å treffe bunnen, og jeg ville ikke leve lenger, sier Paige.

- Det var forferdelig. Jeg var så jævlig trist. Jeg husker jeg tenkte «dersom faren min er skuffa over meg, så vet jeg ikke om jeg kan være her lenger».

Samtale med faren

Fra busken tok hun likevel opp telefonen og ringte til faren. Der ble hun møtt med den forståelsen hun trengte.

- «Hva er du lei deg for? Hvem bryr seg?», spurte han. «Du hadde sex. Alle har gjort det. Dessverre er du en offentlig person, slik er det», forteller Paige at farens respons var.

Etter en lengre samtale, der faren også gjorde det klart at han fremdeles var stolt av henne, så tok hun til motet og forsøkte å legge det bak seg.

ÅPNER OPP: Saraya Bevis, bedkre kjent som Paige, forteller om den grusomme tiden etter at videoer av henne ble lekket. Foto: James Shaw/REX (5648307s)
ÅPNER OPP: Saraya Bevis, bedkre kjent som Paige, forteller om den grusomme tiden etter at videoer av henne ble lekket. Foto: James Shaw/REX (5648307s) Vis mer

Selv om Paige er anerkjent som en av wrestling-verdenens største kvinnelige profiler, så har skader ødelagt mye av hennes karriere.

Det har ført til at hun har måttet legg opp fra wrestlingen. Hun har uansett hatt flere andre roller i diverse programmer produsert av WWE.

I juli ble det klart at hun ikke lenger er under kontrakt med selskapet, som er anerkjent som verdens aller største wrestling-forbund.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer