Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Ville ikke trene på dårlig bane

Fiorentina-treneren fryktet en Lerkendal-matte i dårlig forfatning.

LERKENDAL (Dagbladet.no): Serie A-fireren landet i Trondheim sent i ettermiddag, og møter Rosenborg i morgen uten å ha trent på Lerkendal-matta.

I stedet terpet italienerne på blant annet dødballer hjemme i Italia, før avreise til Norge.

- Vi tenkte at baneforholdene var dårlige her, derfor valgte vi å kjøre en trening i Italia i stedet, sa Fiorentina-trener Claudio Cesare Prandelli på pressekonferansen på Lerkendal.

Treneren har notert seg Rosenborgs innsats i Champions League, men frykter ingen enkeltspillere foran bataljen i morgen kveld.

- De er ikke individualister, men jobber sammen som et helt lag. De er kompakte, og jeg forventer at vi ikke undervurderer dem. Jeg liker Rosenborgs spillestil, sier den tidligere Roma-bossen.

Fiorentinas danske, Martin Jørgensen, håper et Fiorentina i kampform kan gjøre jobben mot et Rosenborg-lag som er utenfor sesongen.

- Resultatmessig går vi for å vinne. De 10-15 siste minuttene kan kanskje bli avgjørende, mener dansken.

VILLE IKKE TRENE PÅ LERKENDAL: Claudio Cesare Prandelli (til høyre) sier at de ikke ville trene på en dårlig norsk bane. Derfor kom Fiorentina til Norge først onsdag kveld. Foto: GORM KALLESTAD/SCANPIX
VILLE IKKE TRENE PÅ LERKENDAL: Claudio Cesare Prandelli (til høyre) sier at de ikke ville trene på en dårlig norsk bane. Derfor kom Fiorentina til Norge først onsdag kveld. Foto: GORM KALLESTAD/SCANPIX Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media