Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ville kjøpe Zolas klubb

Chelsea-eier Roman Abramovitsj blir avvist både av Cagliari og manager Claudio Raineri.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Gianfranco Zola skrev under for Cagliari på hjemøya Sardinia i forrige onsdag. Det likte Chelseas nye russiske eier så dårlig at han var forberedt på å spytte ut 240 mill. kroner for å hente 36-åringen tilbake.

Abramovitsj ville ifølge The Sun kjøpe hele klubben Cagliari, slik at Zola igjen ble Chelseas eiendom. Budet ble imidlertid avvist av Cagliari-president Massimo Cellino.

Den russiske oljebaronen er ikke vant med å bli avvist. I går varslet 36-åringen at han gjerne vil bli med i prosessen om laguttaket på Stamford Bridge.

Han får trolig nei der også, fra Chelsea-manager Claudio Raineri. Italieneren slutter dersom Abramovitsj blander seg inn.

- Jeg tillater ikke forstyrrelser når det gjelder trenerjobben, og hvis noe sånt skjer er vil jeg slutte. At Roman Abramovitsj har kommet vil ikke påvirke mitt arbeid, sier Raineri til Daily Mirror.

(Dagbladet.no)

STYRTRIK:</B> Roman Abramovitsj har varslet store spillerinnkjøp etter at han overtok Chelsea fra Ken Bates i forrige uke.