- Ville lagt opp hvis jeg tok OL-gull

Fekte-sensasjonen Bartosz Piasecki forteller hvorfor.

SATSER MOT NYE MEDALJER: Bartosz Piasecki sikret OL-sølv i fekting i sommer. Nå ser han fram mot nye utfordringer neste år. Først skal han konkurrere i Oslo Cup til helga. Foto: Jacques Hvistendahl
SATSER MOT NYE MEDALJER: Bartosz Piasecki sikret OL-sølv i fekting i sommer. Nå ser han fram mot nye utfordringer neste år. Først skal han konkurrere i Oslo Cup til helga. Foto: Jacques Hvistendahl Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Stem på Klubben i ditt hjerte.

(Dagbladet): OL-sensasjonen og fekteren Bartosz Piasecki (25) skal møte sin overmann fra London i helga. Men det er ingen selvfølge at han fortsatt konkurrerer.

- Hadde jeg vunnet finalen, ville jeg trolig vært ferdig nå. Da hadde jeg oppnådd det største. Da var det på en måte gjort, og jeg kunne lagt opp. Sånn sett er jeg storfornøyd med sølv, for da har jeg motivasjonen til å jobbe ennå hardere framover, sier Bartosz Piasecki til Dagbladet.

1. august overrasket fekteren hele Norge og sikret et sensasjonelt OL-sølv. Få hadde hørt om 25-åringen fra Bygdø fekteklubb før mesterskapet i London. Etter konkurransedagen var han på alles lepper.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer