<strong>LEDIG PÅ MARKEDET:</strong> Tom Nordlie sluttet som trener i Fredrikstad i januar. På spørsmål om den ledige stillingen i Brann legger han ikke skjul på at han er interessert om tilbudet skulle komme. Foto: John T. Pedersen / Dagbladet
LEDIG PÅ MARKEDET: Tom Nordlie sluttet som trener i Fredrikstad i januar. På spørsmål om den ledige stillingen i Brann legger han ikke skjul på at han er interessert om tilbudet skulle komme. Foto: John T. Pedersen / Dagbladet Vis mer

- Ville lyve om jeg sa Brann ikke var interessant

Nordlie fristet av den ledige jobben i Bergen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): Det er ni dager siden Steinar Nilsen tok avskjed med Brann og Bergen.

Og ofte når en trenerjobb står ledig i Tippeligaen, tar det ikke lang tid før noen lanserer Tom Nordlie.

I Bergensavisen i dag sier den arbeidsledige treneren at han ikke stresser med å finne seg en ny klubb. Samtidig legger han ikke skjul på at tanken på å overta Bergens skakkjørte fotballstolthet frister ham.

- Jeg har sendt en melding til Steinar, og det er i grunn det jeg har tenkt på saken. Egentlig har jeg ikke tenkt på en ny trenerjobb nå. Men jeg ville lyve om jeg sa at Brann ikke var en av de mest interessante klubbene å trene i Norge, sier han til BA.

- Er blitt en flinkere leder
Samme dag som Nilsen og Brann skilte lag hevdet daglig leder Lars Moldestad at Brann ikke hadde noen nye trenernavn på blokka. 

Arne Sandstø og Knut Tørum ble raskt utpekt som favoritter, men sistnevnte rykket raskt ut og erklærte seg uaktuell.

Trond Sollied har også uttalt til Bergensavisen at Brann er én av tre klubber han kan tenke seg å trene i Norge.

Nordlie har vært ledig på markedet siden han i januar ble tvunget ut av Fredrikstad på grunn av den anstrengte økonomien i klubben. Det eksisterte også misnøye mot treneren i deler av spillergruppa.

Selv sier han at han har brukt månedene etter FFK-exiten på å bli en bedre trener.

- Tiden etter at jeg sluttet i Fredrikstad har jeg brukt til å bli en flinkere leder og medmenneske, forteller Nordlie til BA.

Kaos i Brann
Enkelte eksperter har spådd en tøff trenerjakt for Brann, på bakgrunn av de mange usikkerhetsmomentene rundt både spillergruppa og handlekraften.

Per dags dato har Brann ni Bosman-spillere, ingen fast trener eller sportslig leder, en fersk ledelse og investorene i Hardball på sidelinja.

- De trenger en sterk, fotballfaglig person som har vært i krigen, som ikke vingler og ikke lar seg stresse av omgivelsene. Men jeg tror det blir vanskelig å få den typen. Selv om Brann egentlig er attraktive, kan de ikke gi noen løfter om midler, selv om alle ser at de trenger forsterkninger. I tillegg forsvinner kanskje juvelen (Erik Huseklepp), og det er lite spillere å ta av fra juniorsiden, sa TV 2-kommentator Øyvind Alsaker til Dagbladet etter Steinar Nilsens avgang.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer