Ville rykter om Super-Mario: «Flytter inn i Teletubby-hus» og «dumper forloveden for puppe-modell»

- Han er en bra gutt.

VED GODT MOT: Mario Balotelli virker å trives i Liverpool, og lovordene hagler fra manager Brendan Rodgers. Britisk presse på sin side slipper ikke taket i italieneren, og ryktene hagler tett rundt stjernespissen. Foto: AP Photo/Jon Super/NTB Scanpix  /  Stella Pictures  /  Savill
VED GODT MOT: Mario Balotelli virker å trives i Liverpool, og lovordene hagler fra manager Brendan Rodgers. Britisk presse på sin side slipper ikke taket i italieneren, og ryktene hagler tett rundt stjernespissen. Foto: AP Photo/Jon Super/NTB Scanpix / Stella Pictures / SavillVis mer

Liverpool-Middlesbrough 20.45

(Dagbladet): I kveld møter Liverpool Middlesbrough i 3. runde av ligacupen hjemme på Anfield, og igjen vil The Kops øyne være rettet mot mannen som skal sørge for mål og jubel.

160 millioners-mannen Mario Balotelli.

Ny klubb Tiden etter at italieneren med det rå talentet og det frynsete ryktet returnerte til fotballøya, har ikke vært en ubetinget suksess for hans nye arbeidsgiver.

Balotelli har vært involvert i tre seriekamper for Liverpool, disse har endt med én seier og ett tap, og han står foreløpig med null Premier League-scoringer.

FØRSTE SCORING: Mario Balotelli feirer sin første nettkjenning for Liverpool mot Ludogerets sammen med lagkameratene. Foto: AFP PHOTO/PAUL ELLIS/NTB SCANPIX
FØRSTE SCORING: Mario Balotelli feirer sin første nettkjenning for Liverpool mot Ludogerets sammen med lagkameratene. Foto: AFP PHOTO/PAUL ELLIS/NTB SCANPIX Vis mer

I Champions League ble det nettkjenning hjemme mot Ludogorets, men 24-åringen har til gode å sette fyr på The Kop slik Brendan Rodgers nok hadde ønsket at han gjorde.

Med Luis Suarez i Barcelona og Daniel Sturridge på skadelista, har det blitt tydelig at laget fra Merseyside savner det stinget og drivet i de fremre rekker som ga dem 2. plassen og småpene 101 nettkjenninger i fjor.

Noe årets sju mål på fem kamper er et godt bevis på. Men der aktiviteten på fotballbanen kanskje ikke har vært fulltreffer så langt, manger det i alle fall ikke på utenomsportslig blest.

Ny kåk? Alle, fotballspillere inkludert, må ha et sted å bo, og Mario Balotelli er ikke noe unntak.

Tradisjonen tro gjorde engelsk tabloidpresse den øvelsen at de gikk gjennom averterte eiendommer i det mest aktuelle området for fotballspillere (les: Cheshire), og fant denne lekre kåken avertert hos Savills.

LEKESTUE: Huset Balotelli skal være koblet til i Cheshire er på respektable 1500 kvadratmeter, og har i tillegg til eget svømmebasseng, landingsplass for helikopter og en privat fotballbane. Foto: Savills
LEKESTUE: Huset Balotelli skal være koblet til i Cheshire er på respektable 1500 kvadratmeter, og har i tillegg til eget svømmebasseng, landingsplass for helikopter og en privat fotballbane. Foto: Savills Vis mer

Huset er på nesten 1500 kvadratmeter, og blant fasilitetene finnes et innendørs svømmebasseng, et treningsrom, landingsplass for helikoptere og en egen fotballbane (!). Prislappen? Nesten 50 millioner norske kroner.

The Daily Mail, som knytter huset til angrepsstjerna, beskriver også huset som et «Teletubbies-hus» da mye av det ligger under bakken med karakteristiske vinduer ut mot omverdenen. Litt som en hobbit.

I tillegg blir huset varmet opp og ventilert gjennom et nettverk av grotter som omringer eiendommen. Et hus Mario Balotelli verdig? Sophie King i Savills sier i en epost til Dagbladet at de i henhold til firmaets retningslinjer ikke vil kommentere rykter, men kan bekrefte at huset fortsatt er til salgs.

Og om dette skulle bli Liverpool-spillerens nye hjem får vi tro at han denne gangen avstår fra å sende opp fyrverkeri på et av husets mange bad.

Ny dame? Også på damefronten hagler det med rykter rundt italieneren. Skal vi tro den engelske avisa The Mirror gjorde han det slutt med forloveden Fanny Neguesha bare dager etter at han ankom England. Den samme 24 år gamle modellen som han fridde til i juni.

FERIERER: Mario Balotelli på ferie med den daværende forloveden Fanny Neguesha. Nå hevder britiske medier at det er slutt mellom de to. Foto: Stella Pictures
FERIERER: Mario Balotelli på ferie med den daværende forloveden Fanny Neguesha. Nå hevder britiske medier at det er slutt mellom de to. Foto: Stella Pictures Vis mer

Han la den gang ut et bilde av forlovelsesringen med beskjeden: «Hun sa ja ... Det viktigste 'ja' jeg har fått i mitt liv». Men nå er det da tilsynelatende over. Tabloiden The Sun (krever innlogging) siterer en kilde på at Mario har gått fra 23 år gamle Neguesha.

- Mario har fortalt kompiser i nord at han har gått fra Fanny. Han har skrytt av at han allerede har en ny dame i livet sitt, og at hun er en nydelig glamourmodell. Han har med andre ord en fast smak i damer, sier vedkommende.

Tyske Bild er blant avisene som mener denne mystiske glamourmodellen er Carla Howe, den samme Howe som tidligere skal ha datet blant annet Ashley Cole og Patrice Evra.

For ordens skyld har også Manchester Uniteds nye venstreback, Luke Shaw, havnet i medienes søkelys (krever innlogging) på grunn av Howe. Rett før England røyk ut av VM skal han ha ytret et intenst ønske om å ha intimt samkvem med både henne og tvillingsøsteren.

TVILLINGER: Carla Howe skal være Balotellis nye flamme. Her er hun sammen med tvillingsøsteren Melissa. Foto: Stella Pictures
TVILLINGER: Carla Howe skal være Balotellis nye flamme. Her er hun sammen med tvillingsøsteren Melissa. Foto: Stella Pictures Vis mer

Om det er hold i ryktene rundt Howe eller ikke, Balotelli kan uansett se tilbake på en turbulent historie hva samliv angår. Liverpool-spilleren og eks-kjæresten Raffaella Fico var nemlig rett før fotball-VM i retten i Brescha, Italia, for å komme til enighet om hvordan foreldreretten for datteren Pia skal fordeles.  

Han visste ikke at han var pappaen til den 18 måneder gamle jenta før DNA-prøven viste svaret i februar i år.

Insentiv Uavhengig av boforhold og kvinnelige kumpaner, det er fotball som er grunnen til at Balotelli er tilbake i England.

Brendan Rodgers har ved flere anledninger gjort det klart at han «tok en sjanse» med å signere spissen med det brokete rullebladet, men Liverpool har gjort sitt ytterste for å sikre seg.

Ifølge The Guardian skal klubben i alle fall ha gitt 24-åringen motivasjon for god oppførsel gjennom en bonusklausul som gir ham nesten en halv million kroner mer i ukelønn om han overholder oppførselsvilkårene i kontrakten.

HJUL: Balotellis spesial-importerte Ferrari. Foto: Stella Pictures
HJUL: Balotellis spesial-importerte Ferrari. Foto: Stella Pictures Vis mer

Foreløpig har han ikke ertet på seg noen i klubben, men tilhengerne til erkerival Manchester United har ikke akkurat lagt italieneren for elsk.

Etter helgas sjokkerende 3-5-nederlag for nyopprykkede Leicester, tok Balotelli til Twitter med meldingen «Man utd ... LOL». I skrivende stund nærmer meldingen seg 200 000 «retweets», men responsen har ikke bare vært positiv.

- En bra gutt Det haglet med rasistiske meldinger mot Balotelli, og britisk politi har i ettertid bekreftet at det er åpnet etterforskning rundt ytringene han ble utsatt for. Derfor valgte Brendan Rodgers å forholde seg taus om temaet da han møtte pressen foran kveldens ligacupkamp mot Middlesbrough.

Liverpool-manageren nølte derimot ikke med å understreke at Balotelli så langt har vært en fryd å jobbe med etter overgangen fra Milan.

- Alle spillere er ulike, og jeg har virkelig trivdes med å jobbe med han så langt, sa Rodgers.

RIVALERI: Mario Balotelli har tradisjon for å spille for Manchester Uniteds erkerivaler. Her har han akkurat blottlagt den etter hvert så kjente t-skjorta med skrifta "Why Always Me" etter et mål for Manchester City mot Rio Ferdinand & co. Foto: AP Photo/Jon Super
RIVALERI: Mario Balotelli har tradisjon for å spille for Manchester Uniteds erkerivaler. Her har han akkurat blottlagt den etter hvert så kjente t-skjorta med skrifta "Why Always Me" etter et mål for Manchester City mot Rio Ferdinand & co. Foto: AP Photo/Jon Super Vis mer

- Han er en bra gutt, han ønsker å gjøre det godt og har vist meg at han bryr seg nok om denne klubben til at jeg vil vie tiden min til ham, la han til.

• Avspark for kveldens kamp er klokka 20.45 og kan følges i Fotball Direkte