TEMPERATUR: Det var høy temperatur etter Manchester Citys 2-1-scoring borte mot Bournemouth. Her er det Sergio Agüero som må roes ned. Foto: NTB Scanpix
TEMPERATUR: Det var høy temperatur etter Manchester Citys 2-1-scoring borte mot Bournemouth. Her er det Sergio Agüero som må roes ned. Foto: NTB ScanpixVis mer

Drama i Premier League

Ville scener: Banevakt hevder rasende Sergio Agüero slo til ham

Det var fullt kaos etter Manchester Citys matchvinnerscoring mot Bournemouth. Nå anklages Sergio Agüero for å ha slått en av vaktene, ifølge BBC.

(Dagbladet): Sterke følelser var i sving da Raheem Sterling satte inn 2-1-målet sju minutter på overtid borte mot Bournemoth.

Matchvinner Sterling reddet Manchester City for andre kamp på rad og innledet en dramatisk feiring sammen med supportere som stormet banen.

På videobildene av feiringen ser det ut som at en ekstatisk Sterling nærmest hoppet på banevakta i glede og videre opp mot City-fansen.

I et kaos av en målfeiring fikk kantspilleren etter hvert sitt andre gule kort og dermed marsjordre.

Men dramaet stoppet ikke der.

Sterke anklager

Superstjerna Sergio Agüero, som startet kampen på benken, skal ha havnet i klammeriet med en av vaktene.

Ifølge den engelske avisen Daily Mail har en av vaktene avgitt sin forklaring til politiet, hvor han anklager argentineren for å ha slått ham i denne kaotiske målfeiringen. Litt senere meldte også troverdige BBC det samme.

MÅTTE ROES NED: Bildene viser at Sergio Aguero var rasende i den kaotiske målfeiringen mot Bournemouth. Foto: NTB Scanpix
MÅTTE ROES NED: Bildene viser at Sergio Aguero var rasende i den kaotiske målfeiringen mot Bournemouth. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Om anklagene bevises, risikerer spissen politietterforskning og straff. Det er imidlertid ingenting som tyder på at Agüero slår vakta, men på videobildene av situasjonen som Dagbladet har sett flere ganger i reprise, kan man se at 29-åringen dytter til en av vaktene.

Agüeros svar til anklagene

Det er ingen tvil om at City-spissen var rasende i situasjonen.

Bildene viser at Agüero forsøker å storme bort mot tilskueren som vaktene har lagt i bakken, men at argentineren gjentatte ganger blir dyttet vekt av banevaktene.

Kl. 20.24 fikk argentineren selv ut på Twitter og benektet påstandene.

RASENDE: Sergio Agüero forsøkte å storme bort til supporteren som ble lagt i bakken, men ble stoppet av vaktene. Foto: NTB Scanpix
RASENDE: Sergio Agüero forsøkte å storme bort til supporteren som ble lagt i bakken, men ble stoppet av vaktene. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg slo ingen. Anklagene er falske, noe TV-bildene beviser, skriver Agüero.

King skapte trøbbel

Pep Guardiolas menn vant for øvrig den høydramatiske duellen 2-1 mot Joshua King og hans lagkamerater. Nordmannen skapte mye hodebry for Manchester Citys stjernegalleri og hadde blant annet et skudd i stolpen.

Charlie Daniels fikk imidlertid fullklaff med en magisk scoring som sendte Bournemouth i ledelsen. Like etter utlignet Gabriel Jesus til 1-1 etter en genial pasning fra David Silva.

City styrte 2. omgangen og skapte et stort trykk mot Asmir Begovic i Bournemouth-buret. Det så ut som at vertene skulle redde ett poeng, men Sterling fikk til slutt lurt inn 2-1 sju minutter på overtid.