«Ville skyte deg da du forlot oss»

Aston Villa-manager John Gregory var ifølge seg selv bare en tilgjengelig pistol fra å sende Dwight Yorke til helt andre marker enn den du finner på Old Trafford i Manchester.

I ettermiddag returnerer Yorke til Villa Park - og en tidligere sjef som ikke ser noen grunn til å trekke tilbake uttalelsen. - Jeg vet hva jeg sa, og mente det der og da, sier Gregory.

Verseføttene til Gregory blir uansett ganske små i forhold til de beina Manchester United betalte over 150 millioner for, som har kvittert med 12 mål så langt -} og som i ettermiddag er tilbake der han ble preparert for verdens mest populære fotballklubb.

  •  Dwight Yorke var Villa-fansens store helt gjennom mange sesonger. Men kjærlighetsforholdet opphørte med pennestrøkene som dokumenterte spontanovergangen til United. I kveld kan store deler av Birmingham by høre hver gang Yorke har ballen inne på Villa Park.
  •  Ole Gunnar Solskjær, Henning Berg og Ronny Johnsen spilte alle i onsdagens kvartfinale i ligacupen mot Tottenham (tap 3-1). Men manager Alex Ferguson satser ikke på norsk hjelp i forsøket på å overta tabelledelsen fra Villa.

Uniteds nordmenn kan i tillegg se det.

Kreves mer

Ferguson har en bortimot skadefri stall til disposisjon foran den foreløpige seriefinalen, og den siste og avgjørende kampen i Mesterligaen hjemme mot Bayern München. Da kreves det mer enn godkjent for å spille seg inn på laget.

  •   Henning Berg var solid som kaptein og stopper mot Tottenham - men tross alt midtpunktet i et forsvar som slapp inn tre mål.
  •   Ronny Johnsen har et stykke igjen til toppformen etter skadefraværet, men gjennomførte kampen uten ytterligere skadeproblemer.
  •   Ole Gunnar Solskjær var skuddvillig, og på en god dag hadde et par av forsøkene endt noen centimeter nærmere førstelaget.