«Ville skyte deg da du forlot oss»

Aston Villa-manager John Gregory var ifølge seg selv bare en tilgjengelig pistol fra å sende Dwight Yorke til helt andre marker enn den du finner på Old Trafford i Manchester.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I ettermiddag returnerer Yorke til Villa Park - og en tidligere sjef som ikke ser noen grunn til å trekke tilbake uttalelsen. - Jeg vet hva jeg sa, og mente det der og da, sier Gregory.

Verseføttene til Gregory blir uansett ganske små i forhold til de beina Manchester United betalte over 150 millioner for, som har kvittert med 12 mål så langt -} og som i ettermiddag er tilbake der han ble preparert for verdens mest populære fotballklubb.

  •  Dwight Yorke var Villa-fansens store helt gjennom mange sesonger. Men kjærlighetsforholdet opphørte med pennestrøkene som dokumenterte spontanovergangen til United. I kveld kan store deler av Birmingham by høre hver gang Yorke har ballen inne på Villa Park.
  •  Ole Gunnar Solskjær, Henning Berg og Ronny Johnsen spilte alle i onsdagens kvartfinale i ligacupen mot Tottenham (tap 3-1). Men manager Alex Ferguson satser ikke på norsk hjelp i forsøket på å overta tabelledelsen fra Villa.

Uniteds nordmenn kan i tillegg se det.

Kreves mer

Ferguson har en bortimot skadefri stall til disposisjon foran den foreløpige seriefinalen, og den siste og avgjørende kampen i Mesterligaen hjemme mot Bayern München. Da kreves det mer enn godkjent for å spille seg inn på laget.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer