- Ville solgt til alle andre enn José

Ranieri tror forholdet mellom Mourinho og Abramovitch ødelegger Lampard overgang.

(Dagbladet.no) José Mourinho har ikke akkuratt prøvd å skjule sin interesse for sin tidligere elev Frank Lampard.

Lampard har i hele sommer vært på nippet til en overgang til Milano og Inter, men klubbene har aldri blitt enige om en overgangssum for midtbaneeleganten.

Det tror Claudio Ranieri han har forklaringen på.

- Hvis jeg hadde spurt ville de solgt han til meg, men ikke til Mourinho, sier Ranieri ifølge Setanta sport.

Anstrengt

Ranieri var manager før Mourinho, men ble sparket på grunn av mangelen på troféer. Ranieri er nå sjef i Juventus og tror at det anstrengte forholdet mellom José Mourinho og Roman Abramovich hindrer Lampard i en overgang til fjorårets Serie A vinnere.

- Når jeg var i Chelsea var alt bra mellom meg og Abramovich, sier Ranieri.

- I begynnelsen var det som en fantasi, jeg kunne si \'han vil jeg ha, og han\'. Det var fantastisk

Mourinho forlot Chelsea etter en skuffende innledning på fjorårssesongen. Avram Grant overtok sjefsansvaret, men selv om han førte Chelsea til sølv i serien og Champions League fikk han sparken etter sesongslutt.

BON GIORNO, FRANK: José Mourinho skulle gjerne hatt Frank Lampard (med ryggen til) i Inter Milan, men Chelsea nekter å selge til \'the special one\' på grunn av forholdet til eier Roman Abramovich, ifølge Claudio Ranieri. Foto: SCANPIX
BON GIORNO, FRANK: José Mourinho skulle gjerne hatt Frank Lampard (med ryggen til) i Inter Milan, men Chelsea nekter å selge til \'the special one\' på grunn av forholdet til eier Roman Abramovich, ifølge Claudio Ranieri. Foto: SCANPIX Vis mer
<B>ET TROFÉ:</B> ASIA Cup troféet var et av de få troféene Claudio Ranieri kunne løfte sammen med John Terry før han forlot Chelsea.