Zlatan Ibrahimovic (35) skadet seg alvorlig i kneet da Manchester United spilte mot Anderlecht i Europa League 20. april. På Instagram hinter han om at han er klar igjen. Video: iamzlatanibrahimovic / Instagram Vis mer Vis mer Vis mer

Skaden til Zlatan Ibrahimovic

Ville spekulasjoner om usannsynlig Zlatan-sjokk: - Hinter til at han er klar

Men lite tyder på at det stemmer.

(Dagbladet): I april falt Zlatan Ibrahimovic (35) forkjært under Europaligaens kvartfinale. Kort tid etter kom meldingen om at svenskens sesong var over.

Nå har den britiske tabloiden The Sun satt i gang spekulasjoner om at Manchester United-stjerna kan gjøre et mirakuløst comeback.

- Hinter til at han er klar, skriver avisa og viser til en video lagt ut på Ibrahimovics Instagram profil.

Skrøt av «mirakelkne»

I den står det «klar for finalen» - et tydelig hint til møtet mellom Ajax og Manchester United neste onsdag.

Dette i etterkant av at Ibrahimovics agent, Mino Raiola, påsto at legene aldri hadde sett et kne maken til spissens.

- Han har et kne som det nesten er umulig for en fotballspiller med en 20 år lang karrière å ha. Det var helt rent, det var ingen skader på det, sa Raiola ifølge svenske Expressen.

Europaliga-comeback lite trolig

Det er imidlertid lite som tyder på at han skal spille den, eller at han faktisk mener at han er i form til å spille fotball. I videoen går Ibrahimovic i et basseng, en vanlig treningsmetode i etterkant av skader.

Korsbåndsskaden Ibrahimovic har pådratt seg, er også blitt beskrivet som svært alvorlig. Ifølge analytikeren Ben Dinnery tar det normalt minst ni måneder før en slik skade leges.

Artikkelen fortsetter under annonsen

- Sannsynligvis vil det ta rundt et års tid, selv om skaden normalt sett ikke er karrieretruende, sier Dinnery overfor Express.

Dermed er det nærliggende å tro at superstjernens beskjed først og fremst var en humoristisk hilsen til fansen.

- Jeg vil gjerne takke dere enda en gang for støtten. Vi får snart nyte mitt spill sammen, skrev Zlatan Ibrahimovic nylig under et annet Instagram-bilde.

Kritisk til Ajax-deltagelse

SATT UT: Svenske journalister skjønte fint lite da det første spørsmålet til Zlatan Ibrahimovic under dagens pressekonferanse handlet om Magnus Carlsen og sjakk. Video: Expressen Vis mer

Det ble, ifølge svenske Expressen, lagt ut kort tid etter svenskens operasjon i Pittsburgh den andre mai - altså 22 dager før Europaliga-finalen.

Den burde Ajax aldri ha spilt, ifølge José Mourinho.

- Europaligaen er for lag som oss, lag som kvalifiserte seg for Europaligaen, sa Manchester United-treneren i går, ifølge Manchester Evening News, om laget som opprinnelig var kvalifisert for Champions League.

Der ble imidlertid russiske FC Rostov for tøffe.

- De er et Champions League-lag, slo Mourinho fast om motstanderen.