Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Skaden til Zlatan Ibrahimovic

Ville spekulasjoner om usannsynlig Zlatan-sjokk: - Hinter til at han er klar

Men lite tyder på at det stemmer.

Zlatan Ibrahimovic (35) skadet seg alvorlig i kneet da Manchester United spilte mot Anderlecht i Europa League 20. april. På Instagram hinter han om at han er klar igjen. Video: iamzlatanibrahimovic / Instagram Vis mer Vis mer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): I april falt Zlatan Ibrahimovic (35) forkjært under Europaligaens kvartfinale. Kort tid etter kom meldingen om at svenskens sesong var over.

Nå har den britiske tabloiden The Sun satt i gang spekulasjoner om at Manchester United-stjerna kan gjøre et mirakuløst comeback.

- Hinter til at han er klar, skriver avisa og viser til en video lagt ut på Ibrahimovics Instagram profil.

Skrøt av «mirakelkne»

I den står det «klar for finalen» - et tydelig hint til møtet mellom Ajax og Manchester United neste onsdag.

Dette i etterkant av at Ibrahimovics agent, Mino Raiola, påsto at legene aldri hadde sett et kne maken til spissens.

- Han har et kne som det nesten er umulig for en fotballspiller med en 20 år lang karrière å ha. Det var helt rent, det var ingen skader på det, sa Raiola ifølge svenske Expressen.

Europaliga-comeback lite trolig

Det er imidlertid lite som tyder på at han skal spille den, eller at han faktisk mener at han er i form til å spille fotball. I videoen går Ibrahimovic i et basseng, en vanlig treningsmetode i etterkant av skader.

Korsbåndsskaden Ibrahimovic har pådratt seg, er også blitt beskrivet som svært alvorlig. Ifølge analytikeren Ben Dinnery tar det normalt minst ni måneder før en slik skade leges.

- Sannsynligvis vil det ta rundt et års tid, selv om skaden normalt sett ikke er karrieretruende, sier Dinnery overfor Express.

Dermed er det nærliggende å tro at superstjernens beskjed først og fremst var en humoristisk hilsen til fansen.

- Jeg vil gjerne takke dere enda en gang for støtten. Vi får snart nyte mitt spill sammen, skrev Zlatan Ibrahimovic nylig under et annet Instagram-bilde.

Kritisk til Ajax-deltagelse

SATT UT: Svenske journalister skjønte fint lite da det første spørsmålet til Zlatan Ibrahimovic under dagens pressekonferanse handlet om Magnus Carlsen og sjakk. Video: Expressen Vis mer

Det ble, ifølge svenske Expressen, lagt ut kort tid etter svenskens operasjon i Pittsburgh den andre mai - altså 22 dager før Europaliga-finalen.

Den burde Ajax aldri ha spilt, ifølge José Mourinho.

- Europaligaen er for lag som oss, lag som kvalifiserte seg for Europaligaen, sa Manchester United-treneren i går, ifølge Manchester Evening News, om laget som opprinnelig var kvalifisert for Champions League.

Der ble imidlertid russiske FC Rostov for tøffe.

- De er et Champions League-lag, slo Mourinho fast om motstanderen.