Ville spille i Tottenham-drakt på Arsenal-trening

Kane drømmer om å bli i Spurs ut karrieren.

KULTHELT: Harry Kane har gått fra å være backup til å bli Tottenhams store helt denne sesongen. Nå drømmer engelskmannen om å score enda flere mål - særlig mot Arsenal, klubben som avviste ham da han var ung. Foto: AFP PHOTO / BEN STANSALL
KULTHELT: Harry Kane har gått fra å være backup til å bli Tottenhams store helt denne sesongen. Nå drømmer engelskmannen om å score enda flere mål - særlig mot Arsenal, klubben som avviste ham da han var ung. Foto: AFP PHOTO / BEN STANSALL Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I morgen spilles «North London Derby», «Merseyside Derby» og «El Derbi Madrileño» på samme dag. Det hele sparkes i gang på White Hart lane klokken 13.45.

Er det en person dette er særlig spesielt for, er det Spurs-kometen Harry Kane. 21-åringen ble vraket av Arsenal og Watford da han var ung, og nå vil han takke Tottenham for tilliten med å bli værende ut karrieren.

- Hvorfor ikke? Tottenham er en fantastisk klubb som er på vei oppover. Jeg hadde elsket å bli her så lenge som mulig, sier Kane ifølge London Evening Standard.  Ville bruke Tottenham-drakt Siden Arsenal flyttet til Nord-London i 1913 - og senere stjal Tottenhams plass i den øverste divisjonen i 1919 - har de to klubbene hatt et intenst rivaleri.

Selv om han hadde vært Tottenham-fan hele livet, hindret ikke dette en åtteårig Kane å signere for Arsenals yngre lag.

Det var jo bare å bruke spurs-drakta på trening, tenkte Kane den gangen.

- Jeg ville gå med Tottenham-drakt, men jeg tror ikke det hadde gått så veldig bra. Jeg var åtte år, jeg var i Arsenal og var åpenbart bare et barn. Jeg ville bare spille fotball, forklarte Kane.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.