-  Ville ta av Rooney

Sir Alex Ferguson trodde Wayne Rooney var for skadet til å spille. I stedet hamret 19-åringen inn et av årets mål.

Manchester United slet lenge mot Newcastle i går. Darren Ambrose ga bortelaget ledelsen midtveis i første omgang, og United klarte ikke å få utlikningen de jaget.

Men så, på hel volley i det 57.minutt, klemte Rooney til fra drøyt 20 meter. Shay Given i Newcastle-målet var sjanseløs.

-  Det måtte et fantastisk Rooney-mål til å snu kampen. Jeg var klar til å ta han ut, fordi han pådro seg en skade i første omgang, forklarer manager Ferguson.

Brown avgjorde

-  Målet var helt fenomenalt, særlig fordi han var skadet. Jeg vet ikke hvor langt hold han skjøt fra, men det så ut til å være nesten 30 meter, sier sir Alex og bommer bare litt.

Inspirert av kjempescoringen, jaget Manchester United seiersmålet. Og det kom et kvarter før slutt da Wes Brown headet ballen i mål etter en corner.

Med 2- 1-seieren vant de røde sin første seriekamp siden 19. mars. De tre første kampene i april endte med to tap og én uavgjort.

Arsenal i dag

-  Spillerne ble påvirket av Newcastles scoring, det så litt slapt ut. Etter pause gikk det imidlertid bedre, sier skotten.

-  Seirer er viktige, spesielt når du er inne i en dårlig periode. Vi ville bare vinne kampen og komme oss videre.

United er nå ett poeng bak Arsenal i kampen om andreplassen, men London-laget har én kamp til gode. Den spiller de i dag, mot byrival Tottenham.

GRATTIS: Wayne Rooney (til venstre) gratuleres av lagkameratene Rio Ferdinand og Cristiano Ronaldo etter supermålet mot Newcastle. I bakgrunnen: Darren Fletcher.