«Ville vært moro å spille i utlandet»

18 norske ishockeyspillere er ønsket i amerikansk proffhockey, deriblant Storhamar-vingen Snorre Hallem (23). I går slo han an tonen og scoret 1- 0-målet da hjemmelaget slo Vålerenga for første gang denne sesongen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

HAMAR (Dagbladet): De 18 spillerne som står på listene til de amerikanske proffagentene er Snorre Hallem og Eirik Skadsdammen, Storhamar, Kjell Richard Nygaard, Jarl Espen Ygranes og Lasse Fredriksen, Vålerenga, Anders Bastiansen, Pål Skogli, Johnny Nilsen og Jørgen Økland, Frisk-Asker, Lars Erik Spets og Lars Hammerseng, Lillehammer, René Bøe og Jonas Andersen, Sparta, Pål Gulbrandsen og Erik Wallace Johansen, Manglerud/Star, Rob Jay Abercromble, Stjernen og Thomas Ygranes og Thomas Jordhøj, Lørenskog.

- Veldig moro

- Det er første gang jeg hører at jeg er proffaktuell. Det ville vært veldig moro å reise utenlands og spille hockey. Men det er ikke noe jeg går rundt og tenker på, sier Snorre Hallem til Dagbladet etter 3- 0-seieren.

Når han ikke spiller ishockey i Storhamar, går han på ingeniørskole på Gjøvik. I går gjorde han noe Storhamar ikke har greid mot Vålerenga før i vinter, nemlig å score i overtallsspill.

- I toppen

På de fire første kampene mot serielederen sto Storhamar med 0- 1 i protokollen etter 33 minutter og 15 sekunders overtallsspill. I går kveld scoret Snorre Hallem i det aller første power playet (5 mot 4).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer