Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Ville vært selvmord å bygge opp bakfra

Norge måtte lempe langt.

WREXHAM (Dagbladet.no): Wales - Norge 3-0. Bare for å ha sagt det: Brede Hangeland vil ikke legge skylda for det norske stortapet på baneforholdene.

- Det er jo ikke bra å tape 3-0 for Wales. Vi gjør det alt for dårlig ut fra forholdene, og de taklet det bedre enn oss, sier han.

Samtidig klager midtstopperen sin nød over potetjordet på Racecourse Ground.

- Det er utrolig synd at det blir sånn når vi er samlet til landskamp. Det er vanskelig å trene på det vi vil, sier Hangeland til Dagbladet.no.

Han sier de ønsket å bruke kampen til å øve på angrepsoppbygning bakfra, men at den planen måtte skrinlegges allerede da de så banen under oppvarmingen.

- Det ble en del langt og mye dueller på en sånn bane. Vi ønsket å bygge opp mer bakfra, men det ville vært selvmord å gjøre det i dag, mener han.

Hangeland spilte en time sammen med Pa-Modou Kah, som hadde varierende suksess i midtforsvaret. Han startet godt, og vant dueller, men spilte også en horribel feilpasning som kunne gitt Wales enda et mål.

Hangeland synes det er vanskelig å vurdere makkeren etter det han kaller en «merkelig kamp».

VANSKELIG: Brede Hangeland mener det ble vanskelig å spille som planlagt når banen var så dårlig. Foto: CORNELIUS POPPE/SCANPIX
VANSKELIG: Brede Hangeland mener det ble vanskelig å spille som planlagt når banen var så dårlig. Foto: CORNELIUS POPPE/SCANPIX Vis mer

- Samarbeidet vårt fungerte i grunnen bra, men når forholdene er sånn, kan man nesten ikke bedømme folk ut fra det. Det blir nesten urettferdig, sier Hangeland.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media