Ville vært som Solskjær

Chelsea-manager Gianluca Vialli drømmer om å score mål som Ole Gunnar Solskjær.

Italieneren manglet ikke suksess som en av Europas mest målfarlige fotballspillere, men i programmet før dagens kamp mot Southampton avslørte den gamle Juventus-legenden ønskedrømmen:

Å ha vært i Solskjær sine fotballsko under mesterligafinalen mellom Manchester United og Bayern München i fjor.

- Solskjær og Sheringham kom innpå fem minutter før slutt i den mest prestisjetunge europacupen for klubblag og snudde 0-1 til 2-1 med hvert sitt mål på overtid. Det må ha vært fantastisk, skriver Vialli i spalten «Skulle ønske jeg hadde gjort det».

Vialli roste også Solskjærs rolle som super-reserve.

- Jeg vet det er vanskelig, men det betaler seg for en innbytter å ha den rette innstillingen. Det er ikke et nederlag å bli satt på benken, og tro meg, man får så mye respekt fra alle ved å komme innpå, gjøre sitt beste og snu en kamp, skriver Vialli, som har plassert sin toppscorer Tore Andrh Flo på benken i 17 av Chelseas 49 kamper denne sesongen.

Viallis Chelsea - uten Flo på banen - klarte bare 1-1 hjemme mot Southampton i dag, etter at Jo Tessem hadde gitt So'ton ledelsen. United vant 4-0 borte mot Bradford uten Solskjær.

(NTB)

ØNSKEDRØMMEN: Gianluca Viallis skulle gjerne ha kommet inn som innbytter og avgjort mesterliga-finalen, slik Ole Gunnar Solskjær gjorde det i mai.