- Ville vært umusikalsk

Spekulasjonene har rast siden Martin Ødegaard (24) dukket opp på en prisutdeling med danseprofilen Helene Spilling (26). Tirsdag fikk TV 2 et eksklusivt intervju med landslagskapteinen, men Spilling ble ikke et tema. Kanalen benekter at det ble lagt noen føringer for intervjuet.

GJESTET PODKAST: Martin Ødegaard gjestet TV 2s podkast «B-laget». Foto: Fredrik Varfjell / NTB
GJESTET PODKAST: Martin Ødegaard gjestet TV 2s podkast «B-laget». Foto: Fredrik Varfjell / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

MARBELLA/OSLO (Dagbladet): Romanseryktene rundt Martin Ødegaard og Helene Spilling har den siste tida sirkulert. Duoen ble avbildet sammen under London Football Awards i den engelske hovedstaden mandag i forrige uke.

Ødegaard ble kåret til Premier Leagues beste spiller blant de London-baserte lagene - og utfra bildene fra prisutdelingen kunne det se ut som at Ødegaard hadde tatt med seg Spilling som sin utvalgte gjest. De sto tett inntil hverandre og smilte til fotografene.

Dagbladet og andre medier har siden prøvd å få en kommentar fra hovedpersonene selv, men både Ødegaard og Spilling har valgt å sitte stille i båten.

Saken ble en av Norges mest omtalte forrige uke, og tok for alvor fart da bildene plutselig forsvant fra NTBs bildebase.

Skjelbæk: - Ingen føringer

Landslaget forbereder seg til EM-kvaliken mot Spania lørdag. Ødegaard har foreløpig stilt opp i ett intervju: Det var da han gjestet TV 2-podkasten «B-laget».

Men bildet - der Ødegaard og Spilling stiller opp sammen på årets spiller-utdeling i London - ble ikke et tema.

- Var du fristet til å stille spørsmålet?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer