Vincent Tan ga ham fyken. Nå kan han bli manager for Brede Hangeland

- Mackay tar over Crystal Palace.

NY SJEF: Malky Mackay ble i dag klar som ny Crystal Palace-manager. David Moyes ble også lenge nevnt som en kandidat til jobben. Foto: AFP PHOTO/ADRIAN DENNIS/NTB SCANPIX
NY SJEF: Malky Mackay ble i dag klar som ny Crystal Palace-manager. David Moyes ble også lenge nevnt som en kandidat til jobben. Foto: AFP PHOTO/ADRIAN DENNIS/NTB SCANPIXVis mer

(Dagbladet): Etter at Tony Pulis uventet takket for seg i Crystal Palace forrige torsdag, har flere navn blitt trukket opp av hatten med mulige kandidater.

Men i dag skriver flere britiske medier at tidligere Cardiff-manager Malky Mackay blir ny sjef i London-klubben.

De siste dagene har det vært snakk om flere mulige kandidater, men The Mirror skriver nå at skotten vil bli klar før uka er omme.

Tim Sherwood var også lenge med i diskusjonen, men det skal være Mackays tette bånd til Crystal Palaces sportsdirektør Iain Moody som har vært utslagsgivende.

Avisa skriver også at Mackay vil få omlag 250 millioner kroner å handle for før overgangsvinduet stenger om litt under to uker.

Lørdag fikk Brede Hangeland en gigantisk opptur, da han satte inn Crystal Palace sitt eneste mål mot Arsenal - på Emirates Stadium. 

Men så slapp han markeringen på Laurent Koscielny - og franskmannen utliknet. På overtid puttet Aron Ramsey, og sikret seier for Arsenal.

- Vi spilte slik vi ønsket å spille, og alle jobbet skikkelig hardt, sier Hangeland om kampen til Croydon Guardian

- Det var en svært god følelse å svore, men jeg ville selvfølgelig byttet scoringen mot poengene. Det var godt å score et mål, og det har vært en stund siden sist jeg scoret i Premier League - så det var bra for meg personlig, forteller 33-åringen.