Vincent Tan om Solskjærs etterfølger: - Med Guds velsignelse vil han lykkes

Russell Slade tar over jobben.

SKRYTER: Vincent Tan er full av lovord om Russell Slade, mannen som i kveld ble offentliggjort som Ole Gunnar Solskjærs etterfølger i Cardiff. Foto: REUTERS/Samsul Said/NTB Scanpix
SKRYTER: Vincent Tan er full av lovord om Russell Slade, mannen som i kveld ble offentliggjort som Ole Gunnar Solskjærs etterfølger i Cardiff. Foto: REUTERS/Samsul Said/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Cardiff City bekrefter i dag på sine hjemmesider at Russell Slade vil ta over etter Ole Gunnar Solskjær som manager i klubben.

Klubbens eier Vincent Tan sier i samme pressemelding at han ser fra til samarbeidet med Slade, og roser ham voldsomt.

- Jeg vil gi denne ærlige, dedikerte og hardtarbeidende mannen muligheten til å trene våre talentfulle spillere, og jeg er overbevist om at han, med Guds velsignelse, vil lykkes, skriver Tan.

- Takknemlig Det har lenge ligget i kortene at det var Slade som kom til å ta over i den walisiske hovedstaden, men ansettelsen har drøyet da hans forrige klubb, Leyton Orient, og Cardiff har diskutert økonomisk kompensasjon. Den disputten ser nå ut til å være over.

Selv sier Slade at han setter pris på at han nå får muligheten.

- Jeg er takknemlig overfor Vincent (Tan) for at han vil gi meg sjansen, for Cardiff City er en fanstastisk fotballklubb. Vi har et stort lag, og det handler mest om å plukke ut de elleve riktige spillerne. Det handler om å bygge relasjoner mellom spillerne og etablere en god arbeidsetikk, sier han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer