<strong>MÅ VENTE:</strong> Fjorårets verdenscupvinner Thomas Morgenstern og resten av hoppeliten må vente til i morgen med å komme i gang med vintersesongen for alvor.Foto: SCANPIX/REUTERS/Leonhard Foeger
MÅ VENTE: Fjorårets verdenscupvinner Thomas Morgenstern og resten av hoppeliten må vente til i morgen med å komme i gang med vintersesongen for alvor.Foto: SCANPIX/REUTERS/Leonhard Foeger Vis mer

Vind og snø stoppet hopperne i Kuusamo

Kvaliken avlyst.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Sterk vind og snøvær gjorde at fredagens hoppkvalifisering ble avlyst i Kuusamo.

Kombinertfolket fikk gjort unna sine hopp tidligere på dagen, selv om vinden var variabel da også.

Rundt klokka 14 startet det å snø, og etter hvert tiltok også vinden. Arrangøren kunne ikke annet enn å avlyse kvalifiseringen. Det var ikke uventet. Hopprenn i Kuusamo har vært en ujevn affære helt siden verdenscupen kom til byen i 2002.

Arrangøren har planer om ny kvalifisering enten lørdag eller søndag. Etter planen skal det være verdenscuprenn i hopp i Kuusamo både lørdag og søndag. Det individuelle rennet er ikke før søndag, og det var til det rennet fredagens kvalifisering skulle telle for.

Lørdag er det laghopp på programmet. Landslagstrener Alexander Stöckl har allerede tatt ut Johan Remen Evensen, Tom Hilde og Anders Bardal til laghoppingen. Før klokken 11 lørdag blir det bestemt hvem fjerdemann blir. Det står mellom Rune Velta, Ole Marius Ingvaldsen og Kim Rune Elverum Sorsell.

(NTB)


Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer